Reklama

Reklama

Univerzální voják: Zpět v akci

  • USA Universal Soldier: The Return (více)
Trailer

Bývalý univerzální voják Luc Deveraux (Jean-Claude Van Damme) je nyní především ovdovělým otcem milované dcerky Hilary. Svou profesionální kariéru ovšem nezanedbává a jako technický expert se podílí na přísně tajném vládním projektu, který rozvíjí ideu vraždících strojů k dokonalosti tím, že k řízení bojové jednotky používá supercomputer S.E.T.H. Nečekané problémy se zdánlivě dokonalou technologií nastanou ve chvíli, kdy se kontrolní počítač postaví proti svým lidským tvůrcům a jako osobní stráž použije neporazitelné univerzální vojáky. Zrádný S.E.T.H. tuší, že největší problémy bude mít s ostříleným veteránem Deverauxem a aby ho předem zpacifikoval, organizuje únos jeho dcery. Tím se ale dopouští sebevražedné chyby, protože Luc udělá všechno pro to, aby nemyslícím vrahounům natrhl triko i slezinu, zpacifikoval vzpurný počítač a zachránil Hilary. Akce může začít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (212)

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hate okolo tohohle snímků. Je to prostě béčko jak vyšitý. Příběh podprůměrný, ale je tam furt akce. Soundtrack je hustej, skoro většinu kapel poslouchám. JCVD kope a skáče a dělá tonco vždycky. Ty filmy co natočili ještě později jsou nudný a nic se tam skoro neděje. Je to tupý film, ale aspoň baví. Viděno asi po 8 od roku 1999. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ani atmosférou a ani akciou, sa to k Emmerichovmu prelomovému snímku vôbec nepodobá. Má to niekoľko dobre naaranžovaných explózií, ale stále to pôsobí ako VHSkové béčko ( a to snímok nemal zanedbateľný rozpočet ). Žán už v tej dobe opúšťal kiná a sťahoval sa do východnej Európy, kde natočil mnoho svojich ďalších majstrštykov. Toto, je jeho labutia pieseň. ()

Reklama

outsider 

všechny recenze uživatele

Hey, já to vydržela až do konce...:-) snad úplně první film tohohle žánru co jsem dokoukala...už proto si to ten bod zaslouží. I když vlastně ani nevim co mně u toho přinutilo sedět (že by to napětí jak to vlastně dopadne?! :-D). No, ne ten bodík je za hudbu, jediná věc co se na tomhle filmu povedla. Jinak to působilo celý tak ňák trapně. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Chápem všetkých, ktorí tento film považujú za odpad, ale ako Van Dammov doživotný fanúšik (kvôli pozeraniu jeho posledných filmov asi budem mať doživotnú traumu, ale unesiem to) musím tento film hodnotiť vyšším počtom hviezdičiek, pretože keď to porovnám napríklad s jeho Infernom, tak toto je Oscarový kúsok... :-) ()

CheeseFigure 

všechny recenze uživatele

Keď si s armádou univerzálnych vojakov nevie poradiť vyzbrojená armáda, tak čo budeme robiť? Obrátime sa predsa na Van Dammea, ktorému skopať bandu UniSolov nevadí. A čo potom ich boss? Supernamakaný nigga, ktorý má v mozgu superpočítač (a ktorý sa rozhodol ovládnuť svet, však to umelé inteligencie robia. Búria sa a snažia sa zotročiť/vyhubiť ľudstvo). Ani tento niggaminátor nie je pre Van-Dammea dostatočným súperom. A ja som si to užil. Rovnako ako pohľad na doktorov, ktorý svojou postavou vyzerali, že by knockoutovali Rockyho v druhom, ak nie rovno v prvom kole. Jaj bože, to je ale sprostosť (ale ZÁBAVNÁ podotýkam. ZÁBAVNÁ SPROSTOSŤ). ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Záběry z filmu použila do svého klipu „Crush 'Em“ kapela Megadeath. (Mandalorian)
  • Univerzální vojáci nosí brýlé značky Oakley, model Pro M Frame. (Jizni Tlapa)

Reklama

Reklama