Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

majo0007 

všechny recenze uživatele

I Am Not Okay with This! Komu sa páčia tínedžerské tlachy o hovne, nech radšej siahne po The End of the F***ing World. A pri najnovšom liberálnom "módnom trende" - pichneme tam lesbu alebo buzeranta, okorenený "čokoládou" alebo "suši" mi už vypadávajú zuby. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný seriál, ale jak někdo tohle může srovnávat se Stranger Things? Proboha vždyť to nemá absolutně nic společného, je dobré se občas zamyslet než vypustíte něco do světa. Teď ale k věci, má to chytlavý styl vyprávění, příjemnou hlavní hrdinku, první polovina série je seznamování a ta druhá? Začíná se vše vysvětlovat, trocha napětí a fantastické finále! Takhle to má v seriálech přesně gradovat a o to větší zážitek, že se to vše vešlo do 7x20 minut. Právě kvůli tomu stopáž nemá šanci začít nudit. Náběh na druhou řadu povedený a o co vlastně půjde? To se snad brzy dozvíme v druhé řadě. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Určitá podobnost s předchozím The End of the F***ing World tam je, ale I Am Not Okay With This má sympatičtější postavy (Stan je skvělej) a méně radikální a více příjemný (ne)humor - i když si zachovává určitou podivnost a specifický styl. Do toho nějaké prvky z Carrie či Stranger Things. Samozřejmě to celé stylizované do rádoby osmdesátek, i když lze vypozorovat, že reálně se to odehrává spíše někdy později, tipuju to na polovinu '00. Chytlavé je to zpočátku velmi, ke konci to malinko ztrácí dech a stává se šablonovité a finále to zase nakopává na bohužel neexistující druhou sérii. Fajn jednohubka, klidně bych si dal nášup. ()

255085349 

všechny recenze uživatele

Upřímně je jasné, že I am not okay with this není kdovíjak originální. Mixuje několik motivů, především klasický supernatural -coming-of-age motiv, tak blízký Kingově klasice Carrie a lesbickou orientací hlavní hrdinky se zase blíží například Trierově Thelmě. V obou těchto filmech je uvědomování si orientace a sexuality silně propojeno s objevováním a ovládáním nadpřirozených a tím pádem i nebezpečných schopností. Jakési bezčasí a retro feeling série zase poukazuje na bratříčka ze stejné stáje The End of The F***ing world. Sophia Lilis tu je tak jiná než v obou dílech IT, její metamorfóza do role tomboy outsiderky s kynklavou chůzí je tu prostě perfektní. Do toho super soundtrack, dobrý tah vyprávění i rozumná délka. Moc se těším na druhou sérii. ()

Klara 

všechny recenze uživatele

První večer jsem se koukla na dva díly a nechala jsem to. Moc mě to nebavilo a až moc mi to připomínalo The End Of The F***ing World a trochu toho Stranger Things. Pak jsem se ale podívala na další dva díly a nakonec jsem seriál dokoukala až do konce (jak jinak). Vlastně to bylo ok, ale nic světoborného. To, co ten seriál vážně hodně drželo, bylo duo Lillis a Oleff (a především on, byl skvělý!). Takže vlastně fajn, ale že bych si z toho vyloženě sedla na zadek se říct nedá. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Pandémia koronavírusu spôsobila zrušenie pripravovanej druhej série. I Am Not Okay With This tak skončilo po prvej sérii. (KukulienkaHO)

Reklama

Reklama