Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Úzkostlivá Syd se snaží překonat nástrahy střední školy, trable v rodině i zamilování do svojí nejlepší kamarádky. A ještě udržet na uzdě svoje nadpřirozené schopnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se toho, co jsem čekal. Tedy povedené vtipy jsem nečekal. Vtipů tu bylo plno a byly opravdu vtipné. Byly to spíše stěry a sarkasmus a to mám moc rád. To je opravdu silná stránka seriálu. Postavy jsou hodně sympatické. Délka se mi líbí (zhlédl jsem za jeden večer). Dívá se na to i dost dobře díky tomu, že seriál nenudí a není dlouhý. Tady mi druhá série vadit nebude. Nejsem moc zastánce zbytečných sérií nebo pokračování (10. série TWD, 3. a 4. série Stranger Things…), ale zde se rád podívám. Má to zajímavý děj. Střihy jsou velmi povedené (když se děje něco stresujícího a prolíná se to se střihy z minulých dílů). Postupně to graduje až do finále, které jsem opravdu nečekal! Soundtrack je povedený. Jediné, co mi pořád vrtá hlavou je to, v jaké době se to odehrávalo. To jsem pořád fakt nepochopil. Opravdu doporučuji, pokud chcete něco co má děj a zároveň dostatek humoru. VYHODNOCENÍ: ZABILA JSEM JEŽKA ()

Blue.Shark 

všechny recenze uživatele

Tenhle styl mi vážně nesedl. Pět prvních dílů má vypravěčské tempo tak pomalé, že skoro couvá, a ve dvou zbývajících, kdy se konečně narazí na něco chytlavého a zajímavého, to skončí. Problém pro mě tkví v naprosto nepodstatných kydech po dobu 17 minut a závěrečné jaw-dropping scéně na 2 minuty. Tak je to v každé epizodě a nejenže se tenhle systém rychle okouká, ale o to víc je nezajímavá ta cesta naplněná prázdnými rozhovory. ()

Reklama

Karlosisgeek 

všechny recenze uživatele

No... První díly byli super ale konečný to byla čirá nuda. Předposlední díl kde byla Sid atd. Po škole byla asi nejlepší epizoda který bych dal 75%, zbytek série byl takový meh. Na celý seriál jsem koukal jako pozadí, na to že to má být na způsob End of the f***Ing world, tak to je oproti tomu velký Mech. Seriálu dávmá max. 65% ()

loki5 

všechny recenze uživatele

Pomsta loserů.. Doslova. Hlavní dvojka mi připomínala mladší verze Ellen Page a Roberta Carlyla a musím říct že tenhle casting se povedl jelikož vypadají přesně na postavy, které hrají a hlavní hrdinka není modelka s brýlemi jak už bývá zvykem. Tón seriálu neustále skáče od komedie přes drama až téměř k hororu a já se bavil. Jen konec nekonec mi trochu vadí. 75% zatím. Ještě se to dá slušně zmastit v další sérii jestli bude. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov seriálu vystihuje aj môj postoj k tejto minisérii (dobre to vystihli užívatelia majo0007 a Zuzanv). Tisíckrát videné klišé z prostredia strednej školy predovšetkým o plese, trápnych vzťahoch medzi študentmi, šikane (pochopiteľne šikanujú biele deti s bielymi vlasmi) zlými rodičmi (pochopiteľne biely otec nazýva svojho syna buznou avšak v Sex education je čierny tatík k svojmu homosexuálnemu synovi zhovievavý) a obraz mal dokresliť Brady, ktorý neznáša lesby. Avšak tu sa tvorcovia prerátali, keďže to každý liberál spája s rasizmom a náš Brady má čiernu priateľku. Toto sa ako už bolo spomenuté dá porovnať s End of the F****king world iba na základe dĺžke epizód a na základe písmen v názve seriálu. Skrátka mix medzi Stranger Things a Carrie tak nejako nevyšiel a Netflix pokračuje v produkovaní množstva seriálov na úkor ich kvality. A to je škoda. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (9)

  • Wyatt Oleff ve filmech To (2017) a To Kapitola 2 (2019) ztvárnil postavu jménem Stanley Uris – stejné křestní jméno má jeho postava i v tomto filmu. (Will_X)

Reklama

Reklama