Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá rodina cestuje autom, otec však robí nebezpečný manéver a provokuje pomalého vodiča minivanu. Ten sa naštve a minivan ich začína prenasledovať. Obyčajný rodinný výlet sa mení na boj o život. (Jadro)

Recenze (38)

Eliott 

všechny recenze uživatele

Další film ve kterém je neschopnost policie do nebe volající a dovolí tak maniakovi se volně pohybovat a zabíjet lidi bez ostychu ve dne na veřejnosti. Když pominu jisté blbosti, tak atmosfericky to bylo zvládnuto výtečně. Již tématicky velice podobný Vyšinutý na mne značně zapůsobil, ale zde to tvůrci vyhnali do mnohem většího extrému. A přestože byl hlavní hrdina korunovaný pitomec, já se vážně bavil. Poutavý příběh, skvělá kamera i akce a děsivý záporák. 70% ()

septic odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle příšernou sračku aby člověk pohledal. Stupidita z toho sálá, že jsem se pokoušel spáchat harakiri čokoládovou tyčinkou. Hrozně jsem si přál, aby tu dementní rodinu nasekal na malé kousky. A když už to vypadalo, že z těch uječených kreténů někdo zhebne, tak vyskočí závěrečné titulky. Jebat takový film ()

Reklama

Lyžař 

všechny recenze uživatele

No, jsou filmy, ktere maji dobrou myslenku a zpracovani stoji za prd. A pak jsou zase treba filmy, ktere jsou logickou blbosti od zacatku po konec, ale dokazou si drzet napetovou linku po celou dobu. A tak to vidim tady ja. Krom toho napeti je to blbost hodna Primy MAX. No ale neva, na vecer, kdy nechci nad nicim premyslet a nic resit, ideal.. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek s manželkou a dvěma děcky jede k babičce na návštěvu. Po cestě předjede nějakého chlápka co podle něho brzdí dopravu a ukáže mu gesto co znamená jestli není pacený na hlavu (takové to ťuknutí na čelo) chlápka to naštve a chce omluvu ten co mu ukazoval to gesto se mu nechce omluvit tak ho ten druhý  pronásleduje. 3/4 filmu jsou dobré a dá se na to dívat bohužel konec vyzní do ztracena jelikož je to utnuté a nic nevidíme. Zde jsou i špatné postavy jelikož otec je typ člověka co si nepřizná chybu a je dokonalý  matka je kráva co zde mohla zabít několik cyklistů a chodců navíc v jedné scéně zabila málem i svého manžela a navíc je tak blbá , že neumí opsat ani spz auta a děti jsou takoví idioti, že věří náhodnému chlápkovi, který kdyby jim řekl jezte vlastní hovna jsou zdravé tak to udělají  baví se s náhodným chlápkem a pak vyhazují za jízdy hamburgery (Děti ze Somálska na ně ty by je naučily vážit si jídla) . 60 procent ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že takhle jsem se nepobavila už dlouho. Film "Vyšinutý" v trošku jiném kabátku. Tvůrci tady určitě zapomněli doplnit, že se jedná o komedii, a v tom případě by ode mě měli celých pět hvězd! Takovou koncentraci blbců na jednom místě, to se jen tak nevidí. Stáhnuté kalhoty a hlava bouchlá dveřma při zběsilém couvání, to už jsem se chcechtala nahlas. Rodinka opravdu k pohledání. I přes všechny nesmysly ale musím říct, že si to moji pozornost udrželo a mělo to i pár napínavých momentů. Ale každý na vlastní nebezpečí! 3*/5. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama