Reklama

Reklama

Ronaldo

  • Velká Británie Ronaldo (více)
Trailer
Velká Británie / Španělsko, 2015, 92 min

Obsahy(1)

14 měsíců pod drobnohledem kamer v soukromí i na fotbalovém trávníku v prvním oficiálním autorizovaném filmu o jedné z nejslavnějších postav fotbalu. Úplně poprvé fanoušci získávají jedinečnou příležitost v působivém a fascinujícím dokumentu nahlédnout do soukromí výjimečného fotbalisty, otce a přítele. Prostřednictvím rozhovorů, ukázek fotbalového mistrovství a dosud neuvedených archivních materiálů se seznámíte se sportovním i osobním životem trojnásobného držitele Zlatého míče Cristiana Ronalda na vrcholu jeho kariéry. Vydejte se s autory filmů 'Senna' a 'Amy' na výjimečnou a objevnou výpravu a poznejte, co všechno obnáší být sportovní hvězdou, která je pod stálou kontrolou veřejnosti. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

chelseaman22 odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se bavil tím, jak Ronaldova matka zobe antidepresiva během sledování čutání bílého baletu. Ronaldo se nám ukazuje jako pozorný otec a znalec rychlostních speciálů, na něž mu pomalu nevystačí parking. Člověk by byl býval doufal, že uvidí jeho polonahé rychlovky v negližé, avšak kamera neustále míří na nezajímavého synátora počatého v motelu v L.A. Nikdy bych neřekl, že někdo zpívá na stejně děsivé úrovni jako já. odpad! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Ronaldo je herečka na hřišti i před kamerou. Kdo viděl jeho chování při zápasech, tak si rychle domyslí, o jaký charakter se jedná a není potřeba to slyšet přímo od něho, i když je dobré, že to bez okolků přizná. Žádný prostor pro bývalé trenéry nebo spoluhráče. Ani zmínka o zástupech jeho známostí. Pokračující mlčení ohledně matky jeho jediného dítěte. Obsahově velmi prázdné. Škoda, protože tak dominantní hráč tady nemusí být další dekádu a zasloužil by si dokumentární poctu. Nejlepší pasáží je tak Ronaldo na featu s Rihannou, což asi čekal málokdo. ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele

Cristiano zde předvádí celou svoji rodinu, na které vidíte, že to jsou obyčejní lidé se stejnými bolestmi a radostmi jako ostatní. Jenže syn s budoucí sedmičkou na zádech si řekl, že bude nejlepší fotbalista světa, a co řekl, to taky splnil. Ve sportovním světě je to stále stejně nastavené. Jedni ho nenávidí, další ho zbožňují. Ať tak či onak, jemu to může být jedno. Zabezpečil celou svoji rodinu. K tomu dělá práci snů za pohádkové peníze. Prožívá a maká na fotbale, jen jako asi jeden člověk na světě. Osobnost Ronalda nám názorně ukazuje, kam se obyčejný kluk může dostat i když to může vypadat povrchně. Rivalita s Messim braná jako důvod se zlepšovat je důkaz, že je to super voják na trávníku, a tak to má být. Kéž by byly války vedený formou mezistátních utkání ve fotbale, hned by byl větší klid. Já jsem sportovní fanoušek a tohle všechno je součástí, včetně mých vlastních emocí, které můžu prožívat s nimi. Nagelovaný metrouš je ve fotbalovém světě na špičce planety a to je prostě fakt. Body dolů sráží bohužel dost důležitý prvek, který výsledný celek kazí. Je to prapodivně poskládaný dokument na objednávku. 65% ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání je to adorace Ronaldova přístupu k fotbalu a jeho charakteru. Určitě nikdo nečekejte, že by jste z tohoto dokumentu snad mohli mít pocit, že CR7 by opravdu mohl být tak sebestředný egoista jako na hřišti. Hraje fotbal, stará se o syna, hraje fotbal, je s rodinou, hraje fotbal, stará se o syna, je s rodinou, hraje fotbal a nakonec se zase stará o syna. Do toho se občas objeví nějaké další známé osobnosti jako agent Mendes, Messi, fotbalisti Realu a Portugalska. Technicky to není vůbec špatné, proto je těch 90 minut vlastně docela zajímavou (jakkoliv zřejmě zkreslenou) sondou do Ronaldova života, zároveň mi to však nepřineslo nic objevného. Už od dětství fandím Realu Madrid, takže jsem si nejvíce užíval začátek věnovaný výhře La Décimy, osobně si myslím, že tomu mohlo být věnováno mnohem více času, ale to už bych chtěl spíš dokument o týmovém úspěchu, ne o Cristianovi samotném. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Skvělý film o nejlepším fotbalistovi světa! Jsou zde zachyceny všechny jeho úspěchy (do roku 2015), seznámí nás s nejdůležitějšími lidmi v jeho životě a nechá nás nahlédnout do svého soukromí, kde můžeme vidět, že Cristiano milý, vtipný člověk a řeči závistivců jako, že je arogantní atd. nejsou vůbec pravdivé. Mě celkem překvapilo, že Cristiano je introvert, že dělá věci nejraději sám, miluje svoji rodinu a pár přátel a nikoho jiného ve svém životě nepotřebuje. To se mi líbí. Jinak já Crise sleduju už od doby, co přestoupil do Manchesteru United, už tehdy mě zaujal a stal se mým nejoblíbenějším hráčem. A po jeho přestupu do Realu Madrid jsem už viděl každý jeho zápas. Jsem rád, že mohu žít v době, kdy Cristiano Ronaldo běhá po trávnících a že mohu vídat hrát nejlepšího fotbalistu všech dob! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • V tomto dokumentárním snímku lze spatřit partičku kluků, kteří hrají na playstationu známou a úspěšnou hru „Tekken 3“. (ČSFD)

Reklama

Reklama