Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem, že mě Franz s bíle poprášeným chřípím a trojzubcem od tataráku lehce povaří v kotli s olivovým olejem a bude přitom pomocí germanismů zapáleně mluvit o mančaftu a srdíčku. Místo toho jsem dostal sondu z venkovského vesmíru ala ČT2, jedenáctku chlastajících Kuželů a kouče, jehož taktické plány nepřekročily stín Hnátkova sešitu.. Znásilnění koncepce pořadu Ano, šéfe!, které svou zbytečností a dramaturgickým šlendriánstvím rychle směřuje k stažení ze hřiště. Pravděpodobnost, že bych protrpěl další díl, je asi stejná, jako že lovec švábů Berbr dostane Řád Tomáše Garrigua Masaryka za rozvoj demokracie, humanity a lidských práv.. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

Reklama

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě... Důležitý je hrát srdíčkem. A taky mít to štěstíčko... Teď vážně, jako dokument na ČT 2 ve 3 ráno ok, jinak katastrofa. Jestli Francovi došly prachy, chápu jeho angažmá v tomto pořadu. Ale když mi potřetí řekl, že je zase v Holasovicích u Floriánka, měla jsem chuť prokopnout obrazovku ukázkovým bodlem. A trenér Alan? Je emzák. Ale to já taky, že jsem na to vydržela koukat do konce. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To nemohl nikdo myslet vážně. Hrůza je už jenom to předělání názvu z Ano, šéfe! To fakt nemáme na vymýšlení lidi nebo co? Franz je sice osobitej šílenec, ale aby přijel na vesnici, kde je fotbal hlavně o chlastání piva v nejbližší hospodě, a řekl jim, že musí víc trénovat, aby to bylo lepší, a zase odjel, to fakt nemůže fungovat. Ani to není sranda, nemá to vůbec nic, koncept nikde. To se zase někdo snažil.. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama