Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

LadyPupu odpad!

všechny recenze uživatele

Tak určitě... Důležitý je hrát srdíčkem. A taky mít to štěstíčko... Teď vážně, jako dokument na ČT 2 ve 3 ráno ok, jinak katastrofa. Jestli Francovi došly prachy, chápu jeho angažmá v tomto pořadu. Ale když mi potřetí řekl, že je zase v Holasovicích u Floriánka, měla jsem chuť prokopnout obrazovku ukázkovým bodlem. A trenér Alan? Je emzák. Ale to já taky, že jsem na to vydržela koukat do konce. ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Fotbal miluju, a tak nápad převést formát Ano Šéfe na fotbalové trávníky se mi velmi zamlouval. A těšil jsem se jak Franz bude s hráči prožívat tréninky, probírat taktiku, a prostě všechny ty věci co patří k fotbalu, i když třeba jen k tomu vesnickému. Bohužel nic z toho se neděje a spíše je to prohlídka dané vesnice s návštěvou u obyvatel. Dohromady Straka byl na obrazovce asi tak 3min z celkových 50. A hlavně by tam musel s týmem strávit třeba půlrok, a né čtyři tréninky. Takhle ale hodnocení pořadu....Jasná červená karta!!! Druhej, a další díly..určitě malinko lepší. ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fotbal je fenomén, takže proč ne? Jenže trenéra nepotřebuje pouze banda venkovských balíků, ale i samotný Franz, který jednoduše neví, jak se svou rolí naložit. Dramaturgie selhává, jen se parazituje na koncepci zbožňovaného gastropořadu Ano, šéfe! Nic proti Strakovi, ale je rozdíl dát si před natáčením ostrý tatarák a vypít energetický nápoj, nebo se jednoduše narodit s darem být bystrým glosátorem a utáhnout vlastní pořad. Straka sice není mediálním amatérem, kterým byl (když už jsme naťukli gastronomii) třeba Babica, ale jednoduše jeho (v televizi prostě působící) taktické plány nějaké změny v týmech, kde se fotbalově moc nepřemýšlí, nepřinesou. Ve výsledku nefunkční. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama