Reklama

Reklama

Ano, trenére!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 50 min

Účinkují:

František Straka

Obsahy(1)

Charismatický trenér František Straka přijíždí do severomoravské vesnice Holasovice zlepšit úroveň místního fotbalového klubu. Poznává tu nejen fotbalisty, ale i jejich rodiny a místní svérázné figurky. Zkrátka vesnický život takový, jaký je! (TV Prima)

Recenze (81)

bari68 

všechny recenze uživatele

Snaha o nový koncept ,,Áno, šéfe,, , ktorá ale v takmer všetkých aspektoch nefungovala. Franza a jeho tataráček mám rád, je to sympaťák a má charizma. Avšak v tejto úlohe , keď sa snaží urobiť Ronalda a Messiho z miestnych dedinských nekopov, pôsobí to ....ako to nazvať? ........že to ide cez závit, neforemne , a že mu to proste neverím, je to mierne komické. Asi tak. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Přiznaná variace konceptu Ano, šéfe! snažící se svézt na divácké lačnosti po humoru z Okresního přeboru. V roli spasitele je jednoznačně nejhorší porevoluční trenér naší první ligy, který jako hlavní kouč nevydržel v žádném týmu déle než rok. Přirozené dávky fetu, které mu kolují v krvi zřejmě už od narození, z něho však dělají atraktivní terč pro televizní kamery. Nevydržel jsem ani dvacet minut. ()

Reklama

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. To je tak, když se Prima snaží vytěžit nemožné z (na Primu překvapivě) velice kvalitního pořadu Ano, šéfe a vytvoří tak fotbalovou verzi se zašlou hvězdičkou českého fočusu Františkem Strakou, jehož rady a tipy k správnému vesnickému fotbalu mi vhání do hlavy údiv nad tím, co Prima dokáže spustit na své stanici. Styďte se! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 5% (odpad!) | ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Fotbal miluju, a tak nápad převést formát Ano Šéfe na fotbalové trávníky se mi velmi zamlouval. A těšil jsem se jak Franz bude s hráči prožívat tréninky, probírat taktiku, a prostě všechny ty věci co patří k fotbalu, i když třeba jen k tomu vesnickému. Bohužel nic z toho se neděje a spíše je to prohlídka dané vesnice s návštěvou u obyvatel. Dohromady Straka byl na obrazovce asi tak 3min z celkových 50. A hlavně by tam musel s týmem strávit třeba půlrok, a né čtyři tréninky. Takhle ale hodnocení pořadu....Jasná červená karta!!! Druhej, a další díly..určitě malinko lepší. ()

Haitower 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý pořad, zaměřený na filozofii ("Kolikrát si ženatý, tolikrát jsi člověkem, děti taky mám, teda zapsaný je mám" - Samé Klady), trochu i na konspirační teorie ( "Bůh stvořil obrazce v Holasovicích, ty předznamenaly, že Messi neposlal Ronalda na zem, aby hrál fotbal" - Samé Klady), sociálních problematik na vesnici ("Naše vesnice je tak velká, že je vždycky někdo doma" - místní David Lafata), řešíme i nástupnické problémy místní fotbalové šlechty ("To je teta, teda žena bratrance, ta stříhá půlku týmu... možná celej!" - kapitán týmu) a nakonec přijde i hudební vložka písničkáře Samé Klady, který má našlápnuto k vyplnění místa na poli pop music vzniklém po Tomáši Klusovi. Jedním slovem to byla nádhera a už se těším, co přinesou další díly a zda v nich také budou i Baníkovci s pěti promilé, kteří se večer hlídali a pár scoutů od piva a ultras skandujících "Holasovicedopičevylilsempivo". 5***** ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama