Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

Helisek2 

všechny recenze uživatele

Mě se to moc líbilo, je to příjemný film na zimní večery, na herce se pěkně kouká a láska lítá ve vzduchu :-))) Ideální film pro romantické duše. Když se chce někdo dívat na historické filmy, nebude koukat na americkou slaďárnu, jejíž pointou je diváka/ženu omámit princem na bílém koni jako z pohádky. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vanessa Hudgens robí svoj vianočný netflixovský comeback s filmom "The Knight Before Christmas". Nemôžem povedať, že som od tohto filmu očakával veľa, no reálne toho ani veľa nepriniesol. Myslím si, že od toho dostanete presne to, čo budete očakávať a reálne to nebude mať žiadne väčšie alebo silnejšie posolstvo alebo momentky. Ako ďalšia vianočná romantická komédia. Ale funguje? Myslím si, že celkom áno. Je tu niekoľko dobrých momentiek, postavy sú celkom okey a dočkáme sa aj nejakých príjemne magických momentov. Komédia filmu je celkom funkčná, no nedá sa povedať, že by to bol nejako humor plný prekvapení. Je to rovnaké ako v iných filmoch, keď sa dostane postava do novej situácie, ktorej vonkoncom nerozumie a je potrebné, aby sa v nej zorientovala. A presne to je rola, ktorú tu má Cole. A v prípade Vanessy Hudgens je realita tá, že jej rola dokopy znamená byť peknou ženou, ktorá nájde svoju pravú lásku. Je super vidieť po dlhej dobe Emmanuelle Chirqui. A stále sa vie pekne usmievať. Efekty sú celkom dobré, čaro vianoc film v sebe má a nijako ma ani neznervózňoval, ani neotravoval ani nič. Ale rozhodne sa o ňom ani nedá povedať, že by ma zaujal. Čo čakáte, to dostanete. Ale jedno sa musím opýtať. Čo mala znamenať tá scénka so žaluďom z Aldovie? Chcete mi povedať, že tento film žije v tom istom svete ako tento? To je trošku zvláštne, nemyslíte? Alebo ste si chceli urobiť reklamu na to, že tento rok príde "A Christmas Prince: The Royal Baby"? Neviem. Pre mňa najzvláštnejší moment celého filmu. Tohto roku som sa rozhodne s vianočnými filmami rozbehol. No uvidíme, aké ešte prídu. Hodnotenie: C+ ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jako vánoční pohádka to ještě ujde a je to celkem milé, pokud to ovšem má být film v žánru Komedie / Romantický / Fantasy / Dobrodružný, tak je to prostě jenom hloupé. I pokud vezmu na milost poměrně neoriginální nápad, tak se z námětu dala vytřískat spousta vtipu a nedirozumění. Jenže namísto toho vyniká jen sladkost a happy look. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film k balení dárků číslo 1. Romantický film, který vypráví příběh rytíře, jenž se díky stařeně, kterou potkal v lese ocitl v době ocelových koní a kouzelných krabiček, aby našel to, co jeho srdci chybí nejvíc. Je to další typicky Netflixovský vánoční film plný vánočního aranžmá, ale exteriéry Irska jsou tady prostě krásný. Koukatelné, romantické, vánoční. Víc od vánočního filmu stejně nechceme, že jo.. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně přesvědčený o funkčnosti tohoto počinu jako takového. Dokonce to nemá ani ten správný vánoční šmrnc. Dvě hvězdy jdou hlavním hereckým ženským rolím, které vypadají, skoro jako by si odskočili s filmů pro dospělé, zahrát nějakou komedii/romanci. Jednu dávám za prostředí a trochu toho sněhu. Zbytek je blbost, ideálně pro projekci na tv nova. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)
  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)

Reklama

Reklama