Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Film k balení dárků číslo 1. Romantický film, který vypráví příběh rytíře, jenž se díky stařeně, kterou potkal v lese ocitl v době ocelových koní a kouzelných krabiček, aby našel to, co jeho srdci chybí nejvíc. Je to další typicky Netflixovský vánoční film plný vánočního aranžmá, ale exteriéry Irska jsou tady prostě krásný. Koukatelné, romantické, vánoční. Víc od vánočního filmu stejně nechceme, že jo.. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Jako vánoční pohádka to ještě ujde a je to celkem milé, pokud to ovšem má být film v žánru Komedie / Romantický / Fantasy / Dobrodružný, tak je to prostě jenom hloupé. I pokud vezmu na milost poměrně neoriginální nápad, tak se z námětu dala vytřískat spousta vtipu a nedirozumění. Jenže namísto toho vyniká jen sladkost a happy look. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Námetovo síce žiadne terno, keďže takýchto "návštev" z iného storočia sme tu už mali viacero. Napriek tomu to stále nie je až také otrepané, a stále tu existuje obrovské množstvo potenciálu. Vianočných filmov sa produkuje v súčasnej dobe až prehnane veľa, takže o to ťažšie je, keď nejaký vynikne. A hoci The Knight Before Christmas nebolo nič prevratné, tak v tej klišo-trápnej konkurencii vianočných filmov bol minimálne o úroveň lepší ako bežný priemer. Bola to príjemná oddychovka, sympatické postavy, dialógy s milým dôvtipom (ktorý nespadal k otrepanej teatrálnosti), a dokonca aj pointa bola pekná. Takže za mňa OK, tie 3* plne zaslúžené! ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná nablblá hovadina, která si ani trošku nezaslouží místních 55%. To je přesně o 50% víc než by to mělo mít. The Guardian to nedávno shrnul v článku "Turkey anyone? Why standards slip at Christmas when it comes to film" a musím s nimi souhlasit, v předvánočním a vánočním čase se opravdu objeví hodně pofidérní filmy, které by v jinou roční dobu neměly šanci. Pominu historické nepřesnosti (irský "hrad" Charleville byl stavěn mezi lety 1798 až 1814, středověkou angličtinu opravdu z té moderní neuděláte divadelním deklamováním a občasným použitím archaismu jako "egads" či "toodle-pip", atp.), jelikož těch tam bylo na několik knih. Dialogy jsou vyloženě hloupé, herci tragičtí a postavy se chovají dost podivně. Každopádně až budu potřebovat nasekat dřevo na topení tak si pozvu toho typa s mečem, jelikož ten to dříví seká jak kosou louku. ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Hodně amerických vánoc, hodně cukrdlátek, kopec ťuťuňuňu, středověk jak z fungl novýho a naleštěnýho lega, žádný drama, žádný komplikace...jde se přímo k věci, chemie nefunguje. Potenciálně problematické situace se "vyřeší" úsměvem. Herci jinak fajn. Příběh proteče jak voda brčkem, úzkým pramínkem bez jakýchkoliv odbočení nebo narušení. Jako kulisa ke zdobení stromku, pečení cukroví nebo operaci mozku je to ale v pohodě. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)
  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno