Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (547)

plakát

Tancuj Matyldo (2023) 

Vskutku silný filmový zážitek a ještě lepší herecké výkony. Klobouk dolů před paní herečkou Rázlovou a neméně výborným Rodenem. Obvykle filmy o umírání beru s nadhledem, ale tohle zasáhlo přesně tam, kde mělo.

plakát

Mladá dáma (2024) 

No, čekal jsem drsnou revenge story s občasným drakem. Nakonec je to takové nemastné a neslané, až v cca posledních deseti minutách nastane zúčtování. No konec bez komentáře. Jinak drak ušel.

plakát

Nad propastí (2023) 

No na jedno podívání to ujde celkem. Ale je to více rodinné drama než katastrofický film. Na obhajobu filmu však musím podotknout, že při zemětřesení nebo záplavách, to holt tak nebouchá nebo nehoří jako sopka, nebo nelítá stále něco vzduchem, jako u tornáda. Takže se dá očekávat že to nebude až tak napínavé, co se vyobrazené katastrofy týká.

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Výborná audiovizuální stránka. Víc nic. Největší problém sem měl s tím jak se postavy komunikují pod vodou. Když ale nebudete přemýšlet,  tak se budete bavit.

plakát

Silent Night (2023) 

John Woo dokázal zmáknout své řemeslo už i lépe. Tohle je v podstatě němý film. Akce nebyla zrovna dvakrát tak nápaditá.  Nejvíce se toho děje až poslední půl hodince. No byť jsem se na film docela těšil, tak zrovna tento kousek ze stáje revenge filmů bych spíše nedoporučil. Jsou mnohem lepší snímky. Avšak jedním podíváním nic nezkazíte.

plakát

Zabiják (2023) 

Život zabijáka je vlastně nuda, tak jak to zmiňuje hlavní protagonista na začátku. Stejně tak je nuda i celý film. Ale asi nebudu ta správná cílová skupina. Trošku to zachrání pár hudebních songů.

plakát

Baletka (2023) 

Jedna za ukázku a následné použití plamenometu, který se nikde v žádném akčním filmu poslední doby moc nepoužívá. Jinak je to v podstatě němý film, kde se nejen nemluví, ale vlastně se toho ani příliš nestane. Soundtrack naprosto otřesný. Zbytečná ztráta času.

plakát

Gran Turismo (2023) 

Vynikající nával adrenalinu tentokrát od Blompampa. Neumí sice chytnout a pohladit po srdci tak, jako Mangoldův Le Mans 66. Ovšem i tak se to dá ve velkém napětí a neklidu zkouknout bez sebemenší újmy.

plakát

Ragnarök – Konec světa - Série 3 (2023) (série) odpad!

No ty vole, tak tohle byla rána pod pás jak sviňa. Zdálo se mi, že tu největší prostor má homo pár. Čekal jsem nářez a ohromnou vřavu. Kéž bych třetí řadu raději neviděl. Taková chujovina.