Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rytíř ze 14. století se zázračně dostane do současnosti do amerického Ohia, kde se zamiluje do učitelky biologie na střední škole, která už nemá o lásce žádné iluze. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 3

Recenze (64)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie, která potěší převážně divačky. Vanessa je rozkošná, milá a sympatická. Její rytíř to samé, zamilujete si ho za jeho nemotornost a nevědomost. Bylo hezké pozorovat jak se postupně sbližovali a navíc během té krásně vánoční atmosféry, ta je ve filmu opravdu kouzelná. Rozhodně to není top vánoční film, ale jednou ročně, proč ne. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně přesvědčený o funkčnosti tohoto počinu jako takového. Dokonce to nemá ani ten správný vánoční šmrnc. Dvě hvězdy jdou hlavním hereckým ženským rolím, které vypadají, skoro jako by si odskočili s filmů pro dospělé, zahrát nějakou komedii/romanci. Jednu dávám za prostředí a trochu toho sněhu. Zbytek je blbost, ideálně pro projekci na tv nova. ()

Reklama

Vilda_H 

všechny recenze uživatele

Nemám rád středověkou tématiku, nemám moc rád romantické filmy, ale přesto je tenhle film skvělý. Není náročný, na někoho možná až moc sladký, ale film srší opravdovou Vánoční pohodovou atmosférou, upozorňuje na dobré rytířské mravy a je zvláštní, jak přenesený rytíř do dnešní doby tak kontrastně ukazuje, jak nám dobré mravy a obyčejná milost schází. Víc takových filmů, just peace of kidness. 87 %. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Krasny vianocny film s kuzelnou atmosferou ako sa patri,ktora cloveka uplne dostane,samozrejme je to romantika ako hrom s miernou davkou sci-fi,pretoze sa tu tak trosku cestuje v case,Vanessa Hudgens je ohromne okuzlujuca,Josh Whitehouse je sympatak a Emmanuelle Chriqui je neskutocne krasna,k tomu vsetkemu velmi pekny pribeh a hudba,ktora vam vylepsi naladu a ja som sa pristihol ako sa usmievam,takze je to jasne...:-) ()

erpe 

všechny recenze uživatele

Hodně amerických vánoc, hodně cukrdlátek, kopec ťuťuňuňu, středověk jak z fungl novýho a naleštěnýho lega, žádný drama, žádný komplikace...jde se přímo k věci, chemie nefunguje. Potenciálně problematické situace se "vyřeší" úsměvem. Herci jinak fajn. Příběh proteče jak voda brčkem, úzkým pramínkem bez jakýchkoliv odbočení nebo narušení. Jako kulisa ke zdobení stromku, pečení cukroví nebo operaci mozku je to ale v pohodě. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Kanadě (Bracebridge, Ontario) a Irsku (Tullamore). (BMW12)
  • Ve filmu byla použita úplně stejná vánoční ozdoba v podobě žaludu jako v dalším filmu z produkce Netflixu Vánoční princ (2017). Zároveň tím na něj i odkazuje. (Teres)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno