Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

ER 

všechny recenze uživatele

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Rok mi to ležalo na HDD a na USB a nie a nie sa k tomu dostať. Bol som si vedomý, že je to len sprostrý Netflix priemer a tak som sa k tomu staval. Konečne som sa k tomu dostal a napriek tomu, že to naozaj bol len priemer, neľutujem moc, že som tomu venoval čas, pretože po roku a niečo od prvých trailerov mi úplne unikli všetky detaily, ktoré k tomu vtedy kolovali po nete a tak som bol milo prekvapený obrovským záverečným twistom, ktorý teraz spätne môžem povedať, že bol očakávaný a boli k tomu náznaky (Momoa na tréningu, potom dcéra na tréningu, pohľady pred metrom na seba atď.), ale normálne ma aj tak prekvapil a nečakal som ho. Keď k nemu došlo, tak mi to hneď docvaklo a malo to logiku, nebola to len taká prachsprostá "WTF" scéna, ale naozaj to sedelo do vývoja, do všetkého. Takže slušných 55-60%. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slušně odsýpající akční jednohubka, která vyjma sympatické akce a postav nabídne rovněž i jeden velmi neočekávaný plot-twist. Je tedy vážně velká škoda, že chabý scénář a neúměrně dlouhá stopáž tomuto dílu v několika stěžejních momentech podráží nohy. Avšak i přes tyto neduhy se stále jedná o ucházející akční zážitek, který Vás v rámci svých možností dokáže spolehlivě zabavit. Dobrá práce! (Netflix) „The past is like a dream.” ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Rodinná“ akčná dráma s nefunkčným scenárom a postavami, pripomínajúca beta verziu B-čkového skriptu. (Je mi nesmierne ľúto toho, čo musela Ray a Rachel prežiť pri Amandinej chorobe.) Karty a spojenie medzi postavami sú pomerne rýchlo vložené na stôl. Snaha režiséra prekvapiť v poslednej časti filmu tým, že veci sú trochu inak, ako ich divák doteraz videl, vyvolá spíš opak očakávaných reakcií (za to môžu nielen chyby v scenári, ale aj niektoré nereálnosti, ktoré nemusia prejsť cez hrdlo diváka). Nie príliš vydarený debut Briana Andrewa Mendozi ako režiséra a jeden tuctový film na Netflixu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

JaMovi tyhle role vcelku sednou, je to takovej vazoun a tahoun s nasazenou jednou grimasou, ale zase pěstní souboje by mu šly, jenže to by jich muselo být vícero a být trochu víc propracovanější. Merced zvládla svoji úlohu poměrně slušně. S odřenýma ušima, suchýma očima, ucpaným nosem, zablokovaným krkem a ztvrdlou kůží na loktech se tomu dá dát 50 - 55% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (6)

  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)
  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)

Reklama

Reklama