Reklama

Reklama

Keď Jake Barnes (Alain Moussi), oslavovaný vojnový hrdina a majster bojového umenia jiu-jitsu, podľahne nezdolnému stvoreniu Braxovi, budúcnosť ľudstva visí na vlásku. Zranený a trpiaci silnou amnéziou je Jake zajatý armádou, ktorá nemá potrebné vybavenie na boj proti nemilosrdnému votrelcovi z vesmíru. Jakea zachráni Wylie (Nicolas Cage) a starodávny rád bojovníkov jiu-jitsu, ktorí mu musia pomôcť rozpamätať sa a nabrať silu, aby spoločne dokázali Braxa poraziť v epickej bitke, ktorá určí ďalší osud ľudstva. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage v dalším braku.Už to ani nepřekvapuje, a koukám na tyhle filmy jen ze zvědavosti a s chutí tomu pak dát odpad.Tenhle je doslova čistokrevnej.Nějaká x-tá kopie predátora, ne filmu , spíš toho mimozemšťana.Film ovšem zcela bez děje.Jen taková pitomoučká bojůvka mezi chrámama někde v prdelní Ásii.A doslova samostatnou kapitolokou je hudba.To tam píchnul kdo.Ta by se nehodila nikam, a to sem hodně přemejšlel.Nehezký.0%. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Akcie (nie moc dobrej) je hromada, občas sa objaví slušný nápad (ale príšerne zrealizovaný) a Cage je na zožratie (a je na celom filme to absolútne najlepšie). Inak je to absolútna hrôza s nábehom na podobný kult ako Bojisko Zem alebo Lovci dinosaurov. Aj keď toto bolo 100miliónov krát lacnejšie (teda aspoň dúfam). Ten scenár asi vypadol z béčkovej produkcie polovice 80. rokov. Akurát vtedy ho nikto nezrealizoval, lebo mu prišiel príliš blbý. 1/10 ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Pět filmů v jednom, které se ani nesnaží jakýmkoliv způsobem byť jen trochu držet pohromadě. Nesourodá směs inspirací, vykrádaček a napodobování, které ve svém jádru i v porovnání s jinými trestuhodnými béčky zaostává. Herecky šílené (absolutně nechápu proč takoví jako Frank Grillo nebo Tony Jaa se tomuhle upsali), příběhově otřesné a triky jak z průměrného amatérského filmu. Alespoň vzdáleně zajímavou akci zrazuje její strojovitost (a s ní i spojená nepříliš velká uvěřitelnost probíhajících soubojů) a místy obstojná, místy naprosto šílená kamera. Na jednu hvězdu to asi nějakým způsobem je ale tohle je šílenost, kterou nemá smysl ztrácet čas. Na Jiu Jitsu je toho zkrátka špatně příliš mnoho a pouhý fakt, že film nevypadá úplně lacině tady nehraje moc roli. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velký špatný. Být na tom ohavném posteru jen Nicolas Cage, tak po filmu neštěkne ani pes, ale jména jako Frank Grillo a Tony Jaa rozhodně nalákají, i Alain Moussi a Marrese Crump byť neherci, tak v martial art něco předvést umí, ale tady bylo špatně téměř všechno. Že je film levný jako trenky od Vietnamců bylo poměrně jasné, ale ty mini digitální efekty z After Effects v podobě vtipné krve, mini výbuchu, což připomínalo spíš vánoční prskavku bylo na mě moc. Doufal jsem, že když tvůrci nemají rozpočet a očividně jim chybí i kreativita ( Jelikož se zde vykrádá asi 10 filmů najednou), tak vsadí alespoň na humor, ale ten zde absentuje zcela. Když už je film trapný, tak proboha ať je alespoň vtipný či zábavný, ale je to ke všemu nuda jako prase. Jediné, co zachraňuje film od úplného odpadu je fakt, že akce je poměrně dost a film se nezabývá zbytečnými dialogy. Ale Fighty jsou bohužel monotónní s velmi jednoduchou choreografií, průměrnou kamerou a né příliš tvrdými údery. Tony Jaa zde má asi nejlepší scénu, ale je to málo. Jsem vykrmený z Asie a tohle je hodně slabý odvar. Bolelo mě film sledovat, ale ti kteří sledují pravidelně Willise, Cage či Segala, tak možná budou spokojeni. Příběh*, Akce**, Humor*, Násilí*, Zábavnost**, Hudba*, Vizuál*, Atmosféra*, Napětí*. 2/10. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Večerníček Nicolas Cage, hrající něco mezi plukovníkem Kurtzem a zhuleným samurajem, a úplně zbyteční Tony Jaa a Frank Grillo (oba jsou jen na ozdobu, pro děj nemají jejich postavy vlastně žádný význam) v tragikomicky nepovedené snaze natočit nového Predátora v duchu Mortal Kombatu. Akce je spousta, občas je ale až absurdně špatná (POV mód). Škoda, že to celé není ještě o něco horší, mohl z toho být nový kult po vzoru Robot Monster či Cageova remaku Rituálu. 25 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o první hollywoodskou tvorbu, která se natáčela na Kypru. (SONY_)

Reklama

Reklama