Reklama

Reklama

Správný čas žít

  • USA Then Came You (více)
Trailer 1

Vtipný a dojemný film o dospívání oslavující přátelství, lásku a život... Správný čas žít vypráví povznášející příběh, který nám připomíná, že není důležité, jak dlouhý život máme, ale zda jej dokážeme prožít naplno. Snímek se točí kolem Skye (Maisie Williams), energické dospívající dívky sužované nevyléčitelnou nemocí, která se spřátelí s devatenáctiletým hypochondrem Calvinem (Asa Butterfield). Calvin, který se bojí vlastního stínu, pomáhá Skye plnit její výstřední seznam úkolů. Přitom se učí čelit a překonávat vlastní obavy a nakonec se zamiluje do krásné, ale zdánlivě nedotknutelné Izzy (Nina Dobrevová). (HBO Europe)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Pekne som naletel na tie slavospevy na túto neskutočnú pičovinu..možno by sa mi to tak nezhnusilo keby hlavná postava nebola afektovana cuza...

Uživatel lukasK1995 smazal svůj příspěvek.

Kacenka616

Kacenka616 (hodnocení, recenze)

Pridala som si to do "Chci vidět" kvôli Asa Butterfieldovi. Odvtedy som stihla pozrieť GoT a prišla na to, kto je Maisie Williams a prestala mať rada Ninu Dobrev. Vyzerá to tak, že kým to uvidím, tak stihnem pozrieť niečo aj s ostatnými týmito hercami. Toto čakanie na nové filmy je niekedy neznesiteľné.

na příspěvěk reagoval silentname

carly

carly (hodnocení, recenze)

Snáď sa to dostane aj k nám, ale moc šancí tomu nedávam. lebo obsadenie to má veľmi lákavé.

 (hodnocení, recenze)

Přesně se to ještě neví...o filmu se toho zatím moc neví. Asi jen to, že Maisie Williams bude hrát nevyléčitelně nemocnou dívku, jíž pomáhá zaměstnanec letiště plnit její seznam přání.

Reklama

Reklama