foto

Nina Dobrev

  • nar. 9.1.1989 (30 let)
    Sofie, Bulharsko

Biografie

Nina Dobrev sa narodila 9. januára 1989 v Bulharsku. Od jej dvoch rokov žije s rodičmi a so starším bratom v Kanade. Navštevovala Wexford Collegiate School for the Arts. Okrem herectva sa venuje tancovaniu, gymnastike, divadlu,hudbe a modelingu.

V roku 2001 sa objavila v seriáli Degrassi: The Next Generation. Neskôr si zahrala vo filmoch Daleko od ní (Away from Her), Hra na rodinu (Playing House), V rytmu stepu (How She Move). Prelomový film v jej živote s názvom Too Young to Marry jej umožnil stvárniť hlavnú postavu, kde si ju všimli aj iní režiséri a spustila sa jej herecká kariéra. Nasledoval film Never Cry Werewolf, v ktorom si zahrala s Kevinom Sorbom.

V roku 2008 sa preslávila muzikálom The American Mall a v rokoch 2009 a 2010 sme ju mohli vidieť v TV seriáli The Vampire Diaries alebo filmoch Transformers: Pomsta poražených a Chloe.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2019 Lucky Day
Run This Town
2018 Dog Days
Then Came You
2017 Crash Pad
Hráči se smrtí
xXx: Návrat Xandera Cage
2015 Barely Lethal
Poslední nás zachrání
2014 Falešní poldové
2012 Charlieho malá tajemství
2011 Aréna
Spolubydlící
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Pokušení
Šťastný a veselý Madagaskar (TV film)
2008 Never Cry Werewolf
The American Mall (TV film)
2007 Básník války
Fugitive Pieces
Tajemství mé dcery (TV film)
Too Young to Marry (TV film)
V rytmu stepu
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Daleko od ní
Repo! The Genetic Opera

TV seriály

2019 Fam (TV seriál)
This is Fam (E13)
Say Mess to the Dress (E12)
Party Girl (E11)
další epizody (13)
2017 Workaholics (TV seriál)
Termidate (S07E08)
Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
I Was Feeling Epic (S08E16)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09) - a.z.
2016 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07) - a.z.
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03) - a.z.
Today Will Be Different (S08E02) - a.z.
další epizody (6)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
I'll Wed You in the Golden Summertime (S06E21)
I'd Leave My Happy Home for You (S06E20)
další epizody (12)
2014 The Originals (TV seriál)
Red Door (S02E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Fade Into You (S06E08)
další epizody (22)
Robot Chicken (TV seriál)
Panthropologie (S07E09)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
Dead Man on Campus (S05E08)
další epizody (24)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (22)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Ghost World (S03E07)
další epizody (20)
Griffinovi (TV seriál)
Výměna rolí (S09E13)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (23)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (10)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
Articles of Faith (S02E07)
Blowback (S01E13)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)

Hudební videoklipy

2018 Drake - I'm Upset (hudební videoklip)
2009 Wade Allain-Marcus & David Baum - You Got That Light (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 The 24th Annual Critics' Choice Awards (TV pořad)
2018 Teen Choice 2018 (TV pořad)
2017 The IMDb Show (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2014 2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
Teen Choice 2011 (TV pořad)
2010 62. Emmy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
Scream Awards 2010 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(1 133)