foto

Nina Dobrev

  • nar. 9.1.1989 (28 let)
    Sofie, Bulharsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nina Dobrev sa narodila 9. januára 1989 v Bulharsku. Od jej dvoch rokov žije s rodičmi a so starším bratom v Kanade. Navštevovala Wexford Collegiate School for the Arts. Okrem herectva sa venuje tancovaniu, gymnastike, divadlu,hudbe a modelingu.

V roku 2001 sa objavila v seriáli Degrassi: The Next Generation. Neskôr si zahrala vo filmoch Daleko od ní (Away from Her), Hra na rodinu (Playing House), V rytmu stepu (How She Move). Prelomový film v jej živote s názvom Too Young to Marry jej umožnil stvárniť hlavnú postavu, kde si ju všimli aj iní režiséri a spustila sa jej herecká kariéra. Nasledoval film Never Cry Werewolf, v ktorom si zahrala s Kevinom Sorbom.

V roku 2008 sa preslávila muzikálom The American Mall a v rokoch 2009 a 2010 sme ju mohli vidieť v TV seriáli The Vampire Diaries alebo filmoch Transformers: Pomsta poražených a Chloe.

Annamária "LondonGirl" Závodníková

Herecká filmografie

Filmy

2018 Departures
2017 Crash Pad
Hráči se smrtí
xXx: Návrat Xandera Cage
2015 Poslední nás zachrání
2014 Falešní poldové
2012 Charlieho malá tajemství
2011 Aréna
Spolubydlící
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
Pokušení
2008 Never Cry Werewolf
The American Mall (TV film)
2007 Básník války
Fugitive Pieces
Tajemství mé dcery (TV film)
Too Young to Marry (TV film)
V rytmu stepu
2006 Calvin a Frannie (TV film)
Daleko od ní

TV seriály

2017 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
I Was Feeling Epic (S08E16)
The Simple Intimacy of the Near Touch (S08E09) - a.z.
2016 Upíří deníky (TV seriál) - herec, a.z.
The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You (S08E07) - a.z.
You Decided That I Was Worth Saving (S08E03) - a.z.
Today Will Be Different (S08E02) - a.z.
další epizody (6)
2015 Upíří deníky (TV seriál)
I'm Thinking of You All the While (S06E22)
I'll Wed You in the Golden Summertime (S06E21)
I'd Leave My Happy Home for You (S06E20)
další epizody (12)
2014 The Originals (TV seriál)
Red Door (S02E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Christmas Through Your Eyes (S06E10)
I Alone (S06E09)
Fade Into You (S06E08)
další epizody (22)
2013 Upíří deníky (TV seriál)
Fifty Shades of Grayson (S05E10)
The Cell (S05E09)
Dead Man on Campus (S05E08)
další epizody (24)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
We'll Always Have Bourbon Street (S04E08)
My Brother's Keeper (S04E07)
další epizody (22)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Homecoming (S03E09)
Ordinary People (S03E08)
Ghost World (S03E07)
další epizody (20)
Griffinovi (TV seriál)
Výměna rolí (S09E13)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
The Sacrifice (S02E10)
Katerina (S02E09)
další epizody (23)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
The Turning Point (S01E10)
History Repeating (S01E09)
162 Candles (S01E08)
další epizody (10)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Hranice (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2014 Bystander Revolution (TV seriál)

TV pořady

2015 Bitva playbacků (TV pořad)
2014 Teen Choice Awards 2014 (TV pořad)
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2014 MTV Video Music Awards (TV pořad)
40th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2013 Teen Choice Awards 2013 (TV pořad)
2012 I Heart Radio Music Festival (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 Teen Choice 2011 (TV pořad)
2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
Scream Awards 2010 (TV pořad)
The Teen Choice Awards 2010 (TV pořad)
62. Emmy Awards (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2006 Rachael Ray (TV pořad)
2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1994 Extra (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace