Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život zdravotní sestry Maggie, se rázem změní, když její mladší lehkovážná sestra Jenna zanechá na prahu domu své dítě - autistickou dceru Cody. Po šesti letech se Jenna nečekaně provdá za strach nahánějícího podivína Erica a chce se vrátit ke svým rodičovským povinnostem. Přes Maggiino odmítání Eric dítě unese a tak začíná spletitá cesta děsivá jako noční můra. Maggie posbírá všechnu svou sílu, aby společně s Johnem Travisem, agentem FBI, který se zabývá rituálními vraždami a kriminalitou spojenou s okultismem, zachránila Cody ze spárů temných sil, které čekají ve stínu století na toto nadpřirozeně obdarované dítě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

Muso 

všechny recenze uživatele

Taká americká rozprávka o večnom boji dobra a zla, resp. Kim Basinger a satanových služobníkov( apropó hádajte, kto prezmenu vyhrá tentokrát:). Počas celého filmu sa dočkáte zopár lacných trikov a samotný pán pekiel, ktorý sa na 2 sekundy objaví v záverečnej scéne vypadá jak vystrihnutý z komiksov 60tych rokov. Jediné čo funguje je vzťah medzi K.Basingerovov a jej ´vyvolenou´ vnučkou H.Coleman a pomerne svižné tempo filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková rutinní satanistická blbinka, ve které se Nebe e Peklo perou o výjimečné dítě. Občas film sice vzbudí shovívavý úsměv a to zejména když dojde na efekty, ale v zásadě mě to nijak neuráželo a v některých momentech jsem se docela dobře bavil. Co se herců týče, tak Sewell s Kim Basinger se sice zrovna dvakrát nepřetrhli, ale na druhou stranu se nedá mluvit ani o zklamání. Čistokrevný průměr. 50% ()

Reklama

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu moc nevyvedlo. Zde mě nenadchlo téměř nic. Nějaká lepší scéna a napětí místy sice byly, ale žádný zázrak. Točí se ovšem horší voloviny a tohle jistý "smysl" dávalo. Užasl jsem jen nad Kim Basinger, které se opravdu divím, jak mohla do nečeho takového vůbec vlézt. Nenapadá mě nic jinýho než to, že si buď pořebovala vydělat nebo jí to už doma nebavilo:-) Ve filmu se docela snaží, ale výsledek je bohužel průměrný. Myslím, že zde by nic nezmohla ani Jodie Foster... ()

tron 

všechny recenze uživatele

Jozef Urban raz napísal, že ak prepisuje pracovnú verziu svojej básne a narazí v nej na pasáž, ktorá sa mu nechce prepísať, vyhodí ju. Veď ak sa ju jemu, ako autorovi, nechce prepísať, potom ako môže žiadať čitateľa, aby s ňou strácal čas? Ubehla polhodina Dotyku zla a stále nikde ani jedna scéna, ktorý by som ako potencionálny režisér rád nakrútil. A do záverečných titulkov stále nikde nič, čo vám budem hovoriť. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Úroveň snímků se satanistickou tématikou je díky THE OMEN a EXORCIST nastavena zatraceně vysoko. Člověk by si pak myslel, že když někdo příjde po dvaceti letech s podobným námětem, bude to alespoň trošku dobré. Ne. BLESS THE CHILD je 107 minut útrpného čekání na moment, kdy se člověku alespoň trošku strachy naježí chlupy. Nemusím snad dodávat, že to čekání je dost marné! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Scénář filmu vznikl podle stejnojmenného románu spisovatelky Cathy Cash Spellman. (Agatha)
  • V roli Cody se (od novorozeněte po šestiletou) vystřídalo celkem pět dětí. (Agatha)
  • Natáčelo se v nejlidnatější kanadské provincii Ontario (Toronto, Burlington, Sarnia). (Agatha)

Reklama

Reklama