Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

otík 

všechny recenze uživatele

Po Pravdivých lžích a před T3 jediný dobrý Arnieho film. Vypadá tu božsky, bicáky jako za mlada, střílí, bojuje, dokonce předvede i něco málo z bojového umění (úvodní scéna) a pár gymnastických cviků (v docích), má super suché hlášky (na krokouše: "Dej se vycpat") a nepůsobí v dialozích až zas tak trapně. Bohužel jsou zde, stejně jako v podobných Arnieho akčňácích, opět velmi ubohé triky (letadlo, výbuch domu, plazmové zbraně), které sráží na věřitelnosti filmu a tak i na jeho hodnocení. Ovšem hláška roku 1996 "Odbory vochcávat nebudete" to dokáže vynahradit! Hudba: Alan Silvestri ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko, který však tenkrát bylo na Arnieho kvalitní bijáky okolo dost krátký. Ovšem dnes v rámci nostalgie kousek k nezaplacení! Objevily se zde novinky, jako zbraně, který vidí skrz stěny, dál pak parádní záporák v podání Caana, no a nesmím zapomenout na řízka Pastorelliho, kterýmu nechť je země lehká. Jako popcornovka byl Likvidátor super flák! 70% ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval za střízliva: Likvidátor je velice příjemná béčková záležitost, která si bere to nejlepší z 80. let a zároveň vítá nové trendy. Například digitální triky, které působí sice trochu směšně, ale to naopak posilňuje ten béčkový punc. Arnie odvádí svůj klasický standart. To znamená, že taktika ,,Tvař se drsně." mu vystačí na celý film. Akční scény jsou dobře provedené (scéna s padákem nemá chybu), takže jediné co na nich zamrzí je, že je jich tu celkem málo a navíc jsou trošičku nešikovně dávkované. Za pochvalu rozhodně stojí hudba a záporák James Caan. 3* Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval po požití X piv: LYkviDátor je naprosto superbéčko, kde má Arnold opět svůj úžasný přízvuk a vůbec se s tím nesere. hjuj Pobíhají tu přerostlé ještěrky, které pár pixelů zapomněly doma a snaží se sežrat kočandu, kterou Arnie chrání. 5* Podle hodnocení zjistíte v jakém stavu jsem film viděl :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno