Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Tak přiznám se, že mi tenhle film unikl a poprvé ho viděl až včera. Chápu, že je to přes dvacet let, ale i tak si troufám tvrdit, že hodnocení by bylo stejný. To, že jsem u některých scén brečel málem smíchy a přitom byly brány smrtelně vážně, hovoří za vše. Nicméně jsem si u tohoto skvostu hezky na chaloupce odpočinul a zavzpomínal na devadesátky a za to dík. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"Kdo je to? Vypadá drsně..." Arnold takový, jakého ho máme rádi. Z padáku sestřelující letadla, střílející poslední zbylou kulkou (velmi digitální) krokodýly do tlamy, pálící obouruč z laserových kanónů a trousící přitom jednu hlášku za druhou... Přepálená a natuplá akční zábava s velmi toporným herectvím všech zúčastněných a přiblblými hláškami, u níž je zřetelně cítit chybějící režisérská osobnost za kamerou, a Arnieho ústup od pecek první poloviny devadesátek (T2, Pravdivé lži) ke kinobéčkům jako Konec světa, 6. den atd. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Arnoldova akční stár se sice na chvilku v Pravdivých lžích nadechla, ale osmdesátkovým záležitostem v 90. letech prostě pšenka už moc nekvetla. Likvidátora si navíc vzal Chuck Russell, pro kterého to byl první akční snímek. Arnold zde překvádí jen takovou další variaci na Terminátora s tím rozdílem, že do toho zakomponuje i trošku té špinavé politiky a nějaký ten podraz spojený s odhalením padoucha. První polovina je docela slušná ale po letadlové scéně, mimochodem dosti přitažené za vlasy, se film začne likvidovat v podstatě sám. Triky jsou ohavné a v krokodýlí scéně až spíše úsměvné. Druhá polovina z filmu udělá béčko až na půdu. Škoda, určitý potenciál jsem zde zaznamenal. 50% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba to neni, ale dá se u toho slušně pobavit. Arnold se tady tentokrát moc nepředved a je docela topornej, ale občas nějakou tu hlášku utrousí a jsou tam dobrý akce, hlavně na konci, když si tam Arnie vezme dualy EM pušek a začne tam všechny kosit, ale jinak je to spíš nuda, když tam neni akce a musí si vystačit s blbejma dialogama a s otřepanou zápletkou, ale koukat se na to ještě dá, hlavně když tam je Arnie ()

Derek 

všechny recenze uživatele

pri návšteve reštaurácie si vždy objednáte niečo iné a nezvyčajné, alebo dávate klasicky prednosť vyprážanému syru a hranolkám? ak ste uprednostili ten syr, tak je tento film to pravé pre vás, pretože predstavuje úplne klasického arnieho (takmer nezranitelný superborec), kde mu nerobí problémy vystrieľať neuveriteľné množstvo zločinov a pritom utrúsiť nejakú tu suchú hlášku. klasický arnie s jeho všetkými kladmi i zápormi (s dosť slušný počtom originálnych akčných pasáží a s dosť neoriginálnym dejom). ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Ked prišiel John (Arnold Schwarzenegger) za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli) do gay klubu a rozprávajú sa pri bare, má v jednom zábere Pastorelli na sebe zlatistú vestu, potom si ju dáva dole, v ďalšom zábere ju má opäť na sebe a potom ju zase nemá... (Insomnia)
  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama