Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Scénaristická pocta Arnoldovi,který zde má tak vychytanou techniku zneškodnění nepřítele,až se tají dech.Choreografie soubojů je neskutečná a Arnie tady vypadá velice dobře.Pravdou ovšem zůstává,že je to zbytečně hloupé béčko,které doplácí na slabší vedlejší role.Ovšem jako zpomínková oddychovka s pytlíkem křupek poslouží výborně...slabších 70%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po Pravdivých lžích a před T3 jediný dobrý Arnieho film. Vypadá tu božsky, bicáky jako za mlada, střílí, bojuje, dokonce předvede i něco málo z bojového umění (úvodní scéna) a pár gymnastických cviků (v docích), má super suché hlášky (na krokouše: "Dej se vycpat") a nepůsobí v dialozích až zas tak trapně. Bohužel jsou zde, stejně jako v podobných Arnieho akčňácích, opět velmi ubohé triky (letadlo, výbuch domu, plazmové zbraně), které sráží na věřitelnosti filmu a tak i na jeho hodnocení. Ovšem hláška roku 1996 "Odbory vochcávat nebudete" to dokáže vynahradit! Hudba: Alan Silvestri ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tohle je podobný návrat poněkud upadající hvězdy jako Double Team v případě Van Dammea. A není to návrat vůbec špatný. Arnie drsný jako šmirglpapír, James Caan hnusný jako nedělní podvečerní myšlenka na práci, efektní efekty, jediná slabší věc je ta občas jakože vtipná figurka italského mafiána. Oddechovka na 70%, doporučují čtyři z pěti lovců krokodýlů:) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Byl to Terminátor, pak Predátor.... a nakonec Eraser. Teda Likvidátor. John (Arnold Schwarzenegger) má takovou netradiční práci a to, že zachraňuje špatný kluky před ještě horšíma. Eraser jsou zlatý devadesátý léta. Arnold opět v roli drsného zachránce chránící oběť, po které pase doslova kdekdo. Začátek velmi připomíná True Lies (1994), tím že John patří pod další tajnou agenturu. Eraser se může pochlubit dobrou akční hudbou od Silvestriho a zároveň nabídne i akční jízdu. Co jiného čekat že? Od kostýmu „Lets party“ až po velké finále v docích je potřeba říct, že scénář ničím nevyniká, ale u tohodle žánru se to dá lehce odpustit. Snad jen že to má zbytečně dlouhou délku. Arnimu to sluší a já se dobře bavil. Inu jak v těch klasických 80tkách. Ale Komando (1985) je zkrátka jen jedno. (69 %) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)
  • Rozpočet snímku navýšilo mnoho scén, které byly napsány, natočeny, ale nikdy se nepoužily. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama