Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poslední kosmická loď s 300 000 pasažéry opouští Zemi a míří k Nové Zemi, planetě, která má nahradit lidstvu původní domov. Tu by mělo celkem osídlit okolo 50 milionů lidí. Jenže na většinu se logicky nedostalo, ba co víc, mnozí jsou přesvědčeni, že lidstvo si zaslouží vyhynout a ne kolonizovat další planety. Na loď tudíž pronikl sabotér, který s sebou přinesl smrt. Filmy, co mixují Vetřelce a Věc, mám rád, ale tentokrát jsem spokojený nebyl. Interiéry lodi sice připomínají filmy 80. let, to by mi nevadilo, kdyby je nesnímala mizerná TV kamera. Samotná loď je velmi odbytá a pár záběrů na to, jak letí vesmírem, se několikrát zopakuje. Kde je majestátní Nostromo, o SW nemluvě. A přitom by stačilo pár vynalézavých záběrů. Samotný příběh je přímočarý. Kdyby se hrálo více na napětí a film měl švih, bavil by více. Herecké výkony mizerné, jen Willis si to očividně užíval, což je však málo. Nemastný neslaný Cody Kearsley sympatiemi dvakrát nehýří. Přesto nakonec dám...2,5* ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Nevěřil jsem tomu, ale je to naprosto otřesné. Nelogičností až na půdu i v rámci toho omezeného mikro světa, který tvůrci zvolili, a vlastně to ani nedává smysl. Nějak nemám sílu ani vypisovat, co všechno je tu špatně, proč to nedrží pohromadě, není to absolutně napínavé a proč to celé je tak laciné, že zlaté televizní papundeklové pohádky. ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Z úcty ku castingu vyslúžilých akčných hviezd (jednej kedysi áčkovej a ďalších béčkových) dávam dve hviezdy, ale strašný blábol, polystyrénové kulisy (a to doslova, stačí pozrieť pred koncom záber, kedy hlavný hrdina stojí pri otvorených dverách do únikového modulu, ako sa hýbu vo vetre, alebo len otrasmi :) Škoda. Čakal som aspoň na tri slabšie hviezdy, ale v skutočnosti sú to dve slabšie hviezdy a nebyť tých mien, tak je to odpad typu Asylumu. Škoda. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nic namlouvat, objektivně by si tato podívaná totiž zasloužila maximálně jednu * a nazdar, jenže se jedná o další zářez v posledních letech bohaté laciné Willisově kariéry, a v tomto ohledu prostě tu druhou * musím přihodit, jelikož kvalitativně to je skutečně o něco výš, než ten ostatní škvár, co Bruce jinak točí, respektive nyní již bohužel točil. Jako nechci to tedy nějak úplně přehánět a rozdivočet se 8D, ale Breach nabízí přeci jen opravdu o něco víc, než na co jsme všichni za poslední roky od této kdysi akční ikony zvyklí, především tedy poměrně snesitelnou zápletku, disponující dokonce i spádem a minimem nudných momentů, odehrávající se v důstojnějším a snad až přesvědčivém prostředí, s ne až tak imbecilními dialogy a chováním postav, a dokonce i s působivými momenty atmosféry a napětí, což je fakt jako už dost nečekané sousto. Willis se zde navíc veškerého toho dění též zúčastňuje víc, než bývá obvyklé a nepůsobí vůbec špatně, a i efekty koneckonců nebudí jen posměch, ale to už asi přeci jen přeháním, lacině to totiž působí pořád strašně. Takže za mě sice s odřenými oušky, ale přeci jen pěkné 2* za nenudící céčko z vesmíru, a já si tak myslím, že jak pro Bruce, tak pro potenciálního diváka této podívané to znamená docela pěkný úspěch. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Ťažké béčko, ktoré na hranicu aspoň ako-takej pozerateľnosti ledva-ledva vyťahujú Bruce Willis, Thomas Jane (ten je tu ale max. 10 minút) a Timothy V. Murphy. Prvá polovica hrozná, ale v druhej to začne ísť do zombies vo vesmíre a Votrelca a jemne sa to zlepší, aj keď ukážková zlátanina a diletantstvo je to aj potom. ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama