Reklama

Reklama

Nezvaný host

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pomocný montér sloužící na mezihvězdném korábu letícím vstříc nové Zemi bude zanedlouho otcem. Musí však nejdřív přelstít nemilosrdnou vesmírnou hrozbu, která chce kosmickou loď použít jako zbraň. (AMC Czech)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (70)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku roztomilá béčková / céčková vykrádačka Aliena, akých sa už natočilo tisíce, tak prečo by nemohla existovať aj táto :-) Netlačí sa to do hororu, ostáva to v rámci odľahčeného akčného sci-fi, ktoré keby malo väčší rozpočet, mohlo byť úplne v pohode. Nevadí, režisérovi sci-fi očividne sedí, občas sa v tom objaví myšlienka, ktorú by človek v takomto filme nečakal a pravdupovediac som ani nečakal, že sa objaví také záverečné zmutované monštrum. Síce bolo po chvíli trochu vtipné, ale snaha sa cení. Hladný hrdina nudný, ale znesiteľný, Thomas Jane ako kapitán lode pobaví aj na minimálnom priestore a Bruce tu má konečne výraznejšiu úlohu a neodbije si to za pár minút. Dokonca ma viac bavil v prvej polovici, keď popíjal a robil si tam z každého prdel, než v druhej keď prišlo na akciu. No hlavne vyzeral, že tu príliš netrpí a neponáhľa sa domov ako zvyčajne. Môže byť. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem čo ma šokovalo viacej, či tie hračkárske zbrane ktoré občas blikali, efekty kde zombie mali frcnuté na sebe troška čiernej farby alebo elitná admirálova jednotka ktorá umrela za 20 sekúnd. Ale zas nebudem kritický, vedel som do čoho idem a že Brucík točí jednu blbosť za druhou. Koniec kde mega červa porazíš tak, že viacej zakričíš a budeš ešte viacej strieľať ma rozsekal už úplne. Ohromná blbosť ale za pár úsmevných momentov 2* dám. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ťažké béčko, ktoré na hranicu aspoň ako-takej pozerateľnosti ledva-ledva vyťahujú Bruce Willis, Thomas Jane (ten je tu ale max. 10 minút) a Timothy V. Murphy. Prvá polovica hrozná, ale v druhej to začne ísť do zombies vo vesmíre a Votrelca a jemne sa to zlepší, aj keď ukážková zlátanina a diletantstvo je to aj potom. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sci-fi horor, kde sa dočkáte zopár parádnych hereckých výkonov. A hlavne ten od BW. Tento chlapík proste začal zabíja čas pakovinami tohto štýlu a tých pár melónikov za tieto výstupy možno investuje do kúpi nejakých starožitností, malieb...alebo proste len aby svojím krásnym dcérkam kúpil nejaké to autíčko, ako výživné. Tento B-C snímok považujem za jeho ďalší pád, pád ktorý mu je zrejme asi u prdele. Veď má za sebou toľko skvelých filmov, že si to môže dovoliť...možno si to tento kultový herec takto myslí...my by sme si ale asi od neho radšej dali niečo, čo má aj rozpočet a hlavne ducha diel, ktoré niekedy točil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poslední kosmická loď s 300 000 pasažéry opouští Zemi a míří k Nové Zemi, planetě, která má nahradit lidstvu původní domov. Tu by mělo celkem osídlit okolo 50 milionů lidí. Jenže na většinu se logicky nedostalo, ba co víc, mnozí jsou přesvědčeni, že lidstvo si zaslouží vyhynout a ne kolonizovat další planety. Na loď tudíž pronikl sabotér, který s sebou přinesl smrt. Filmy, co mixují Vetřelce a Věc, mám rád, ale tentokrát jsem spokojený nebyl. Interiéry lodi sice připomínají filmy 80. let, to by mi nevadilo, kdyby je nesnímala mizerná TV kamera. Samotná loď je velmi odbytá a pár záběrů na to, jak letí vesmírem, se několikrát zopakuje. Kde je majestátní Nostromo, o SW nemluvě. A přitom by stačilo pár vynalézavých záběrů. Samotný příběh je přímočarý. Kdyby se hrálo více na napětí a film měl švih, bavil by více. Herecké výkony mizerné, jen Willis si to očividně užíval, což je však málo. Nemastný neslaný Cody Kearsley sympatiemi dvakrát nehýří. Přesto nakonec dám...2,5* ()

Galerie (33)

Související novinky

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

Bruce Willis a John Travolta v novém filmu

16.05.2021

Hvězdy kultovního snímku Pulp Fiction Bruce Willis a John Travolta si po necelých třech dekádách zopakují spolupráci. Oba se totiž objeví v novém akčním filmu Paradise City. Snímek chystá režisér… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno