Reklama

Reklama

Zámek a klíč

(seriál)
  • USA Locke & Key
Trailer 1
USA, (2020–2022), 21 h 31 min (Minutáž: 34–57 min)

Předloha:

Joe Hill (komiks)

Hrají:

Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Coby Bird, Asha Ashanti, Laysla De Oliveira, Griffin Gluck, Eric Graise, Connor Jessup, Emilia Jones, Hallea Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Otec tří dětí je zavražděn. Sourozenci se tak nastěhují do domu, který je plný klíčů proměňujících realitu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (164)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prve cca styri diely boli pomerne neokukane a vnimal som ich aj ako rodinny film s fantasy prvkami. Potom som zial uz uplne vypadol z nastrocnej "cielovky" a slabe herectvo a scenar ma zacali iritovat kazdou dalsou epizodou viac a viac. Serial rozhodne odporucam mladsiemu alebo nenarocnemu publiku. Zaverecna epizoda prekombinuje pribeh co-to-da a je jasne, ze sa pocita s dalsou seriou. Tu vsak rozhodne vynecham, bola by to strata casu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál Zámok a kľúč bol pre mňa sklamaním, nečítal som knižný predlohu a dej ma bohvieako neupútal, jedná sa skôr o fantasy pre kategóriu detí a mladých dospelých, ktorá však nedosahuje úroveň podstatne lepšie spracovaných iných fantasy príbehov pre túto generáciu. Tento seriál sa u mňa zaradí pravdepodobne medzi tie najslabšie v tomto roku, ale jeden nikdy nevie pretože Netflix dokáže zakaždým prekvapiť... ()

Reklama

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Infantilní blbina pro děti. Dům je naprosto úžasný, mohla by z toho být atmosferická pecka, ale chtělo by to úplně jiný příběh. Drama to není, horor to není, napětí to nemá, je to prostě báchorka pro děti zhruba do dvanácti let. Kdo Zámek a klíč srovnává s The Haunting of Hill House, není asi zrovna při smyslech. Sorry, tohle fakt pro dospělého diváka není ( a to mám některé tajemné pohádky ráda, tohle už bylo ovšem moc a bez přesahu, který by mohl oslovit starší věkovou skupinu). Přesvědčte se sami. ()

lukasch 

všechny recenze uživatele

Tohle není další Stranger Things. Nesympatické a špatně zahrané postavy, které se do jedné chovají jako naprostí idioti. Měli tolik kouzelných propriet a využívali je naprosto nevhodným způsobem místo toho, aby hrdinové vyřídili hlavní zlo už ve druhém díle, na to jsem fakt neměl nervy. V polovině jsem seriál vzdal. PS: Hrozně tomu chyběl nadhled. Zámkovi bydlí v Klíčově a nikomu to nestálo za vtipnou hlášku. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Na Netflix stylu mnoha podobných seriálů mi začíná vadit to rádoby Young adult mysteriózní zpracování, jakože to je v podstatě pro děti ale zároveň to bereme strašně vážně. Dle mého názoru tento přístup zabil spoustu dobrých nápadů. Novou Sabrinu například. Co je ještě horší, seriály díky tomu poněkud splývají a upadají do průměru. ()

Galerie (331)

Zajímavosti (6)

  • Komiksová předloha se odehrává ve městečku Lovecraft, pojmenovaném podle spisovatele H.P. Lovecrafta. V seriálové adaptaci chtěl autor komiksu i scénáře Joe Hill uctít dalšího svého oblíbeného hororového tvůrce, a tak se městečko jmenuje Matheson podle Richarda Mathesona. (D.Moore)
  • Natáčení probíhalo v Novém Skotsku v Kanadě, konkrétně v městečku Lunenburg, a v Ontariu (v Hamiltonu, na Humber College Lakeshore Campus v Etobicoke a v Torontu – včetně Cinespace Film Studios). (noelcoward73)

Reklama

Reklama