Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Janek se vrací na statek, pomáhá Týně. Díky pokaženému zámku spolu zůstanou přes noc ve chlívku. Týna se k němu přivine, ale Janek jí řekne, že mu nejde o sex. Chce vztah. Štěpán nabídne Jankovi, aby byl jeho společník. To je další důvod pro Týnu, aby Janek odjel. Mezi Zdeňkem a Lídou začne válka. Lída pošle Zdeňka v pyžamu na ulici, protože potřebuje, aby co nejvíc lidí vidělo, že se chová jako nesvéprávný. Ale nechá ho tam dlouho. Zdeněk vyleze na strom, takže musí pro Lídu doběhnou Dolejšová. Podaří se jim Zdeňka dostat ze stromu, ale Lída dostane pěknou rýmu. A jeden z manažerů, kteří mají na statku školení si vzpomene, že kdysi s Rozou něco měl. Chce ji znovu a skoro se mu podaří ji znásilnit. Zasáhne profesor a Rozu zachrání. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejhorším trestem za pokus o znásilnění je umytí záchodků a omluva. "My už to nikdy neuděláme!" Holky z Prahy jsou maso a kluci z Prahy jsou zkažení manageři. Až na Janka a Týnu. Už jen asi 60 dílů a budou spolu. Snad. ()

AgnesDee 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě dost zklamala. A ne proto, že se v ní jako obvykle skoro nic nestalo, ale proto, že scenárista se snaží postavy dát do nějaké choulostivé situace a pak toho ani nevyužije. Nenechá je vymáchat v jejich trablatech - místo toho vidíme, jak se seriál snaží ze sebe dělat hroznýho moralistu, protože se vysílá v prime-timu a tvůrci ani televize nemají koule na to to pořádně rozjet. Kdybych tuhle epizodu napsala já, nechala bych Rózu znásilnit, Týnu se vyspat s Jankem, Vildu podvést Sylvu, a profesora pořádně vypěnit nad těma prasákama. Bohužel, na tohle nemá žádná televize u nás odvahu. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama