Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toma navštíví na statku paní ze sociálky. Ukáže se, že důvodem je babička kluků, která chce, aby se Tom přestěhoval i s chlapci k ní. Když Tom odmítne, začne se mu mstít. Janek se potká v lese s Týnou a navzájem si svěřují různé detaily z dětství. Janek pak řekne Vildovi, že končí sázku. Přizná, že k Týně cítí víc. Kratina vezme z Šimonovi kšiltovky vlas a pošle ho do laboratoře. Chce vědět, jestli je Štěpán jeho syn. Testy to potvrdí. Když se o testech náhodou dozví Franta, tak se rozhodne, že si ty testy nechá udělat taky. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je to potvrzené, je to láska! Končí sázka, jde se na romantiku. Dnes sice bez ducha a tajně vyslechnutého hovoru, zato se zlou babičkou a OSPODem. Tvůrcům se posledně líbilo bloudění na kole, tak si jej dnes zopakovali. Jinak už víceméně erpéčka, s testy DNA a řešením kdo s kým. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak bylo to chvílemi docela vtipné, paní ze sociálky opět vypadá jak Zubatá z filmu Kolja, už se z toho začíná stávat docela klišé, testy DNA jsou veselé, Batulková a Brodská mi zde neskutečně lezou na nervy, Langmajer by měl dostat větší prostor pro více suchých hlášek, Burešové a Lamborovi žel nevěřím ani slovo. Škoda, že dnes se neobjevil duch tatínka. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama