Reklama

Reklama

The Dark and the Wicked

Trailer 1

Obsahy(1)

Na odlehlé farmě v blíže neurčeném venkovském městě pomalu umírá muž. Jeho rodina se shromažďuje, aby truchlila. Brzy na to dostává pocit, že je ovládá cosi zlého. (Alfréda)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (116)

S.Kok.i 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film. Na jednej strane veľmi dobrá práca s atmosférou, no na strane druhej, čím dlhšie film trval, tým viac ma to nudilo a nevedel som sa sústrediť na pozeranie. Dosť možno to bude hercami, ktorí ma moc nepresvedčili. Po hororovej stránke nemám čo vytknúť, pri niektorých scénkach som od nervov stisol plachtu na posteli, a čakal, kedy čo na mňa vyskočí. Oceňujem, že film nie je postavený na lacných jumpscaroch, lebo to je v dnešnej dobe pri horore vzácnosť, no aj napriek tomu neviem ísť s hodnotením vyššie, a dávam 60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Výborný rurální zlohoror, který dostojí svému názvu a je přesně takový, jaký to chci mít - hřejivě temný, drsný, beznadějný, krvavý, syrový, heavy, smrtí nasáklý a nesvatý, bez nějaký výplně a píčovin. A to je přesně ten problém, tím lepší, čím vyvolá víc brrr pocity. Chceš natočit pořádný horor a nebo další zbytečnou šunku, user-friendly pro co nejširší ovčí publikum? Beru to první a pojďme víc takových, přitlačit na pilu a 666. Inspirace z Hereditary/ Martyrs. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Reziser Bryan Bertino dokazal natocit atmosfericku pecku,ktora divaka uplne pohlti,znepokoji,vystrasi a zimomriavky mi behali pri sledovani niekolkokrat po tele,do toho je zabudovana hudba a zvuky,ktore dokonale to cele hororove zvyraznia,jednoducho zalezitost,na ktoru urcite tak skoro nezabudnem...:-) ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Perfektne atmosférické ! Ten ťaživý nepríjemný pocit pretrvával celý film. Strašenie a des postupne gradoval. Veľa sa tu nevysvetlilo, dostali sme jeden priestor, par hercov, par informácií a perfektne to fungovalo. Ist na toto do kina, tak sa tam poseriem. Škoda :D  Videla som to o 4 roky neskor, oblecenie ušetrené :D ()

xavierr13 

všechny recenze uživatele

Nestrácajte tým prosím čas. Film je smiešne nudný. Tento film porovnávali s filmom Hereditary od Ari Aster. Tento film nie je ani zďaleka taký strašidelný znepokojujúci a v zásade neexistuje žiadny dej. Možno by sa to mohlo zachrániť tým, že by mal skrútený koniec, ale namiesto toho bola koncová scéna nasávaná ešte viac, ako som si dokázal predstaviť. Bavia ma pomalé horory, thrillery, ale toto bolo len pomalé bez akejkoľvek odmeny. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natáčen na režisérově rodinné farmě. (Kudly4)
  • The Dark and the Wicked, měl mít premiéru na Tribec Film Festival, který byl pro rok 2020 zrušen. (Kudly4)

Reklama

Reklama