Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Sequel, který asi nikdo nečekal, tudíž trailer na kanále Netflixu přišel jako blesk z čistého nebe. Jednička by se dala zařadit mezi stravitelné jednohubky, pobavil jsem, sice nic rekordy lámajícího a ucházejícího o různé ceny, ale ve výsledku fajn zábava. A dvojka se nese v podobném duchu. Hlavní hrdina za ty tři roky neskutečně vyrostl, fakticky bych měl v pár záběrech co dělat, abych ho stoprocentně poznal (pokud bych to nevěděl, že zde opět hraje). Potěšil návrat staronových zabijáků, z jejich spektra jsem si nejvíce oblíbil Robbieho Amella, jeho polonahý týpek mě vždy svým dobře mířeným vtipem odrovnával. Jinak nové postava ztvárněná Jennou Ortegou dost sympatická, jednoduše trefa do černého. Jinak GORE opět výživné, s krví se zde nešetří, ale vězte, že o žádný horor nejde, tohle patří mezi přestřelenou podívanou nemající žádné zábrany. A závěr potěšil. Vysvětlilo se zde i něco z prvního dílu, veľa věcí se tím uzavřelo. Za mě dávám 65 % ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že moje id mě kvůli Judahovi nutí trochu nadhodnocovat, takže v hloubi vidím slabší čtyři... nicméně to jsem dal i minulýmu dílu a tenhle byl oproti němu přecejenom trochu vlažnější, některý vtipy byly trochu trapný, člověk už tak nějak věděl, co přibližně čekat a nedostával jsem už takový haha syndromy jako u jedničky. I tak se ale furt jedná o zábavnou a stylovou jednohubku se sympatickýma postavama, dobrýma gagama a celý to prostě působí jako ideální nenáročnej film večer, kdy prostě nemáte chuť přemejšlet. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Potenciál filmu sráží stejně jako u jedničky buranské zpracování. Potěšilo, že se konečně narozdíl od jedničky rozjela mytologie kolem satanského kultu. Gore bylo originální a hodně vtipné, videoklipové odbočky byly taky super a všechny tři holky + Bellu Thorne musíte milovat, takže na ty sračky, co tam McG nasázel v klidu zapomenete a béčkově si to užijete. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Na každý super nápad připadnou tři nelogické střely úplně vedle, na pár dobrosrdečných vtípků je nutno připočítat slušnou várku zcela mimózních (rodiče) nebo opakovaných "hlášek" (taktéž rodiče). Zkrátka pokračování, které uhání kupředu ještě zběsilejším tempem než originál a používá k tomu nečekané zvraty - aby při jejich vytváření popíralo vývoj klíčových charakterů, ale v rámci vytvoření premisy pak k mému úžasu i konec prvního dílu. Sledovat, jak hlavního hrdinu rodina, přátelé i autority nabádají k tomu, aby byl normální, přestože věci, o kterých mluví, se zcela prokazatelně staly, je neuvěřitelně rozčilující. Killer Queen v sobě má zábavnost, disponuje neuvěřitelně sympatickou hereckou sestavou a na Jennu Ortegu se dívá samo. Těch ran do tváře logiky bylo ale tolik, že pootevřená vrátka k pokračování zkrátka musí zůstat zavřená. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Už předchozí film, sem považoval za hitovku, topovku a libovku, ale pokračování je snad ve všem lepší a že toho má co nabídnout. I na tomhle filmu je skvělý, že se nesnaží být chytrým hororem, chce být jenom zábavným hororem s velkou dávkou srandy a to se mu daří na jedničku. Těch sto minut, uteklo hrozně rychle, furt se tady něco děje, bu´d je to vraždění, hláškování a nebo příběh, který má tedy pár překvapení a momentů, které sou fakt dobrý. Potěšil mně návrat všech charakterů z jedničky, je super že herci znova do tohohle šli a je vidět že je to bavilo víc, než poprvé a to je moc dobře. Co se týče nových postav, tak zajímavá je jenom Phoebe, která tady tak trochu zastíní i hlavní postavu, ale to neni vůbec na škodu. Zbytek nových postav, nejsou moc výrazní a tak tedy ani nestojí za řeč, i jejich úmrtí je takové o ničem a tohle je taky jediná věc, co mi na tomhle filmu vadila, jinak sem si moc užil. Osobně bych uvítal trojku, tady je ještě dost prostoru, kam by se tahle série mohla posunout. Jasných pět hvězdiček, bráško !!! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama