Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nebylo vůbec špatný. Téma zajímavý...filmy o homosexuálech moc nemusím (nemám nic proti homosexuálům, ale nemusím s nima prostě prožívat jejich vztahy na plátně), ale tady byl ten pohled na homosexualitu v kombinaci s láskou k synovi. Ano, i když se pak zjistí, že vlastně není biologickým otcem, tak to nic nemění na tom, že je OTCEM toho malýho klučiny. Madonna se zhostila téhle role podle mě dobře (viděla jsem ji v jiných filmech a tam nestála za nic), Rupert jak jinak než výbornej, Benjamin mi přišel ve filmu jako hodně vedlejší postava a Michael Vartan - můj oblíbenec, i když tady si skoro ani neškrtl, takže jeho nemá ani cenu hodnotit :-) Takže já dávám lepší 3 hvězdy ;-) ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Neukamenujte mě, ale tenhle film je jedno z nejlepších béček, kde hraje Madonna. Přiznávám, že není dobrá herečka, ale tuhle roli zahrála jako profesionálka - žádné zbytečné herecké úlety a celkem dobrá gestikulace.___Jinak k filmu: Scénář je nadprůměrnější. První část byla taková hezká a oproti normálnímu životu i lehce surreální. Jenže pak nastalá část druhá, a ta už tak optimistická nebyla. Samé hádky, slzy a hysterie. Dokonalý kontrast!!!. ___ Herecké obsazení se povedlo na výbornou. Rupert Everett vykouzlil ze sebe hezkého a důveryhodného buzíka. Akorát Benjaminu Brattovi jsem moc nevěřil, že hraje svou roli... Madonna měla asi lepší týdny, protože, jak jsem již napsal na začátku, zde podala více než slušný výkon. ___Každopádně všechny tyto klady nemění na Příští správné věci to, že je to hollywoodské béčko. **** hvězdy má ale ode mě za to, že je hollywoodské nadprůměrné béčko. ()

Reklama

mata77 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne môžem povedať, že film zachraňuje charizmatický Rupert Everett a Madona mi tam viac prekážala, ako bavila. Veľmi som sa nasmiala na spôsobe, akým ju zaberala kamera a ako bola nasvietená/nenasvietená do dvoch tretín tváre. Žeby vrásky na čele? Každopádne, kôli tejto skutočnosti mi niekedy unikali celé dialógy, pretože som nedokázala hypnotizovane odtrhnúť oči od jej tmavého čela. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je s podivem, že člověk, který natočí Maratónce nebo Půlnočního kovboje, na sklonku kariéry kývne na podobný projekt. Na rozchod není pokaždé vhodná flaška, zvlášť když slzy utírá kamarád, který je navrch gay. Z tohohle bude totiž svérázné rodičovství. Nedozvíme se nic o liberálním pojetí rodiny, nezjistíme nic o tom, zda a jak homosexuál touží po tom být rodičem, navíc se ani nedojmeme, ani nás tvůrci prakticky nerozesmějí. Scénář kličkuje, nic rozebere pořádně. Ve výsledku místy zmatené, celkově zbytečné. A to Rupert Everett ještě leccos zachránil. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Jedno je po této "relativní ptákovině" jasné, paní Madonna by neměla být před kamerou jako herečka, svou úlohu zde jednoznačně nezvládla, příliš tuhá, naučená, klasický neherec, v takovém případě musí být režisér mistrem, např.jako pan Passer či Forman, aby zvládl ono "neherectví" usměrnit a dát mu správné tempo a sílu.!! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Madonna získala získaa v roce 2000 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herečku. (Terva)
  • Pracovní název filmu byl The Red Curtain. (contrastic)
  • Madonna k filmu nazpívala píseň Time Stood Still. Režisér ji potom přemluvil k nazpívání cover verze songu American Pie. I přes to hudbu songu Time Stood Still můžeme ve filmu slyšet. (Patw)

Reklama

Reklama