Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ukáže sa, že s lietadlom nič nebolo, a Max "tú vec", čo povedal v lietadle odvolá. Fran si myslí, že si ju Maxwell váži len kvôli jej vzhľadu, a tak sa zoznámi so slepcom, ktorý môže oceniť len jej dušu. Niles sa snažia zistiť, čo "tá vec" znamená. Gracie má písať sloh o žene, ktorá urobila zaujímavú kariéru, a tak si vyberie C.C. Ale potom zistí, že urobila chybu a mala si vybrať inú ženu... (TV Markíza)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se Sylvia (Renée Taylor) baví s řezníkem, tak jí řezník předává balíček masa a pozoruje odhalený Sylviin dekolt a říká: „Přihodil jsem ti plíce, no vidím, že nosím tak trochu dříví do lesa.“ Jedná se o chybu českého překladu. V originále řezník říká: „I put an extra breast in. Not that you need any help in that department.“ Volně přeloženo: „Přhodil jsem prsa navíc. Ne že by tady byly potřeba.“ (korinek)
  • Ve scéně, kdy přijde na návštěvu slepec Jack, tak ho Fran (Fran Drescher) s jeho psem pozve dál a hned na to zavře dveře. Za moment však jsou dveře otevřené, Fran znovu řekne Jackovi, ať jde dál a znovu za ním zavře dveře. (korinek)

Reklama

Reklama