Reklama

Reklama

Motokáry

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nezkrotný puberťák propadne vášni střemhlavého závodění na motokárách – s partou kamarádů a mrzutým bývalým jezdcem, který se stane jeho trenérem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Řecky s řeckými, toť jediný důvod, proč jsem se k téhle netflixové sračce uvolil. Kdyby aspoň obsadili hezkou herečku, ale to Anastasia Bampos fakt není. Klišé na metr čtvereční dosahuje max. hodnot. Každý si rád bouchne do malého černouška, osamělá matka a policajt nechávající mladistvé řídit ulicemi si rádi skočí jak na písknutí, a padouch Drago Malfoy nakonec zmouřdí a podá ruku vítězi. Kdyby aspoň tvůrci koukali na závody, a nechali našeho HERDINU předjet třeba blbý tři kola před cílem a pak držet diváka v napětí, jestli to uhájí. Ale voni ne, hodí to na poslední zatáčku která je mimochodem na tom okruhu nevhodná k předjíždění. Byl jsem tam. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Motokáry, Go! musí být už podle názvu o sportu a nepřekvapí, že jsou. Steve Worland přidá trochu lásky, kamarády, trenéra zoufalce, matku do počtu, naději, tvrdou práci, prohru a definitivní výhru, proto vše klape dle očekávání, úkol splněn a není co dodat. Takže tak. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

netWoor 

všechny recenze uživatele

Kamera fajn. To byl asi jedinej dospělej, co se natáčení zúčastnil. Bo scénář jistě psalo dítě a jiné děti se podílely na zbytku. Ve filmu samotném se děti chovaj dospěle (excelentní, nejlepší mechanik světa je 12ti letá holka) a dospělí dětsky. Scénárista v mládí jistě ujížděl na Karate Kidovi, takže trénink je v duchu ... natírání baráku štětcem na helmě (v Kidovi to byl tuším plot a rukou). Tam cvičil zápěstí, tady přetížení. No proboha ... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Go Karts“, samozrejme v moderných šiat, efektívne zužitkuje jednotlivé kúsky iných filmov, natočené v tomto žánru. Film vás v ničom neprekvapí – príbeh s klasickými prvkami a jednoznačným vývojom. Slabšiu trojku dávam z dvoch dôvodov: 1) ja osobne tu nevidím prehnanú snahu o predanie filmu so štítkom „ordinálny obsah pod taktovkou Netflixu“; 2) Hra hercov nebola úplne márna a ich postavy neboli totálne nesympatické. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nenáročné pokoukání, které se občas blýskne roztomilým špičkováním "šup, šup", a které naštěstí ani v těch slabších pasážích není nijak extra pitomé. Ano, vše je jasné od začátku (snad až na to, proč se rozhádají hlavní hrdinové, což byla teda slušná prkotina), a film nepřináší ani zbla nového (možná až na slušné záběry závodů), ale jde o rodinnou pohodičku ke gauči a chipsům. ()

Reklama

Reklama