Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vesemir se chce stát zaklínačem, aby unikl chudobě, a tak zabíjí různé příšery pro peníze a slávu. Když se ale objeví nová hrozba, musí se postavit démonům z minulosti. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (211)

Nevka 

všechny recenze uživatele

Paráda. Spojení Zaklínače a anime evidentně funguje na výbornou. Nightmare of the Wolf je navíc příkladem "anime", které podle mě sedne i těm, kteří tento styl animace obecně moc nevyhledávají - což jsem ostatně i já. Měl jsem sice trochu obavy, ale po tomhle řeznickém nášupu bych se vůbec nebránil rozšiřování zaklínačského universa právě tímto způsobem. Pravdou totiž je, že v animaci bude mnoho oblud a akčních scén vypadat o dost atraktivněji než v live-action seriálu nebo filmu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako seriál na Netflixe určite, pre fanúšikov knižnej predlohy balzam na dušu a aj príbeh je domyslený veľmi dobre (4* je za úplný záver) k úplnej spokojnosti chýba lepšia animácia nakoľko CD projekt red v hre Zaklínač 3 nastavil latku a najmä predstavy fanúšikov ktorí hru prešli na 2 rôznych konzolách aj s oboma DLCčkami niekam inam. V každom prípade lepšie ako som očakával. ()

Reklama

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Kdyby to nebylo ze Zaklínačského světa, tak tomu dám klidně plnou palbu, ale jelikož se to k Sapkowskimu hlásí, tak tu hvězdu strhnout musím, protože je to amerikanizovaný a vyhnaný do epický fantasy až běda. Jinak je to ovšem povedený, jakože fakt dost. Hraný seriál od Netflixu je pro mě ultimátní spouštěč naštvanosti, ale tohle se mi skutečně líbilo. Jednak je to povedený film se skvělou animací, druhak to zachycuje Sapkowskiho svět dost věrně a výstižne (samozřejmě v rámci možností anime od Netflixu…), navíc v něm nic vyloženě nesmyslně nepřekopává a místo toho tam jen sem tam přidá nějakou rádoby cool mainstream blbinu, což se dá přežít. Jasně dalo by se to rozpitvat víc, chronologie světa je tady úplně mimo a tak bychom mohli pokračovat, ale já necítím potřebu to zkritizovat, protože se to fakt snaží být věrný. Nejen, že se to snaží, ale spousta věcí se v tom vyloženě povedla na výbornou a já budu jen rád, když v tomhle stylu bude Netflix pokračovat, protože takovýhle pohled na Kontinent mě vskutku baví. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

O mě se ví, že moc nemusím anime. Ale čas od času se rád na nějaké podívám a strašně moc si ho užiju. S mojí láskou k téhle polské knižní klasice se vždy moc rád vracím. Jsem vlastně rád, ať už je seriál jakýkoliv a dělá věci jakkoliv, že Netflix s látkou pracuje. Nightmare of the Wolf má velmi příjemnou délku, nešetří krví a má perfektní animaci. Ano zarytí fanouškové asi mohou leccos namítat, ale šáhněte si sami do svědomí - I knižní sága má díry jako ementál. Za mě tohle putování mladého Vesemira má hlavu a patu. A je převedeno docela s citem. Navíc je i skvěle nadabováno. Takže jen houšť. (80 %) ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zábavná epizoda ze světa Zaklínačů si je nejjistější v kramflecích, když nedobrovolně "stýmuje" dva oponenty a ti pak vyrazí na lov mocné stvůry; nečernobílé pozadí pádu pevnosti Kaer Morhen pak zdatně doplňuje seriálové reálie. O postavy, resp. Vesemira, se začnete zajímat, až když zvážní na úkor laciného frajírkovského hláškování, a akce se holt stylizuje do čistého superhrdinského komiksu – protože to generická, ale dostačující animace dovoluje. 70 % ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Příběh je inspirovaný příběhy, které prožil Geralt v knize „Bouřková sezona“. Tvůrkyně Lauren Schmidt se rozhodla převyprávět příběhy, které prožil Geralt prostřednictvím postavy Vesemira. (Geralt z Rivie)
  • Vytváření monster zaklínači, aby je později mohli ulovit za odměnu, je manifestace „Kobra efektu“. Ten je pojmenován po případech z Dillí, kdy místní chovali kobry, protože britská britská vláda nabízela odměnu za každou mrtvou kobru. (Axarus)

Související novinky

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Netflix oznámil zaklínačský prequel

Netflix oznámil zaklínačský prequel

27.07.2020

Netflix to se zaklínačským univerzem myslí vážně, po hraném seriálu i animovaném spin-offu teď totiž oznámil rovněž ještě hraný prequel. Minisérie The Witcher: Blood Origin bude mít šest epizod a… (více)

Reklama

Reklama