Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

1 200 let předtím, než se narodil Geralt z Rivie, se ve světě elfů udály podivuhodné věci. Světy nestvůr, lidí a elfů se spojily v jeden a zrodil se úplně první zaklínač. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (199)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Asi bych byl trapnej, když bych tady napálil Odpad! s tím, že tohle je prostě sračka, co nemá se Zaklínačem nic moc společného. To je sice pravda, uznávám, ale jako samostatný fantasy seriál to místy mělo dobré momenty. Třeba na začátku a na konci se objeví Marigold. Jeho objevení je sice nečekané překvapení, ale zase nám tu složil písničku, což mu jde ze všeho nejlíp. Je to ale samozřejmě béčko jak vyšité. Když si to ale pustíte s dabingem, tak se sem tam docela i pobavíte. Dabing je překvapivě docela hulvátský a ještě působí hrozně divně, což na zábavě taky překvapivě přidá. Jo, já se docela bavil, nebýt čtvrtého dílu, který si najednou začne na něco hrát, tak bych si asi ani nestěžoval. Knihy jsem v tomto případě naštěstí nečetl, takže pro mě asi jedině dobře. ()

CinemaRanger odpad!

všechny recenze uživatele

Jak zde čtu, zdejší šedé hodnocení je primárně kvůli výskytu LGBT a více lidských ras. Rozhodl jsem se podívat alespoň na jednu epizodu, abych zhodnotil, zda nabízí nějaké skutečné kvality. A bohužel ne. Tento ,,zaklínačský" počin je lacinější než leckteré fanmade filmy. Nezajímavé postavy, vizuál jak z indický telenovely. Děj nemá vůbec čím zaujmout. Možná i proto, že to nemá se světem Zaklínače vůbec nic společného. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o prequel k úspešnej sérii The Witcher a odhaľuje príbeh z predošlých čias, kedy sa zrodila prvá "witcherka" z klanu Elén. V krátkom čase plnom akcie a mystéria následujeme hrdinku Merenu, ktorá je pôvodom z kmeňa elfov a snaží sa vyriešiť záhadu okolo brutálnej vraždy jej rodných členov. Sledujeme jej cestu za pomstou a objavujeme nové informácie o svete The Witcher. Herecké výkony síce nič moc, ale dejovo to neboolo ylé, až na pár kiksov, ale tomu sa žiaľ už asi nevyhneme pri žiadnom filme (alebo takmer žiadnom). Lepší priemer. 65/100 ()

BrooksW.Here odpad!

všechny recenze uživatele

"This is my destiny." "Fuck destiny." _____________ Konjunkcia sfér. Téma, ktorá je pre svet Zaklínača mimoriadne dôležitá, avšak v tomto prevedení je to čistá bieda... Postavy sú nevýrazné a chýba im napríklad vzájomná chémia, či dokonca aj vlastná charakteristika. Príbeh je strašne naťahovaný (5 aspoň trochu dobrých minút je v zápätí nahradených 40 minútami nezmyselnej vaty a nudy) a v podstate to nemá zo svetom Zaklínača absolútne nič spoločné a určite by to nemalo nosiť túto značku (v prípade, že by sa táto miniséria nehrala na niečo zo sveta Witchera, tak by sa jednalo aspoň o ako-tak priemerné fantasy)... Oveľa lepšie by som si túto minisériu vedel predstaviť vo forme animovaného filmu (niečo v štýle Nightmare of the Wolf), ktorý by mohol potenciál tejto témy vyťažiť oveľa lepšie... Jediná aspoň trochu zaujímavá scéna bol pre mňa len vznik prvého Zaklínača a neskôr samotná Konjukcia sfér, inak sa jedná o veľmi horké sklamanie, ktoré si nezaslúži viac ako 1 monolit z 10... Absolútne nechápem, ako mohol niekto niečo takéto vôbec vypustiť, všetkým tvorcom by skutočne prospela poriadna dávka sebareflexie! ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

... no bylo to takové ne-zaklínačské ... ale stejně jsem to zhltal zvědavěji a nabuzeněji než tři poslední díly druhé série Zaklínače ... tam jsem se nudil jak prase v bazéně ... tady jsem to prožil bez nudy a trapného pocitu ... takový céčko trailer pro pořádný seriál, který konečně všem spraví chuť po vypitém lektvaru ... a jde se na Kikimoru ... třeba ... ()

Galerie (61)

Zajímavosti (3)

  • V této epizodě je v závěrečných titulcích k vidění krátká mezititulková scéna. (Rominator)

Související novinky

Henry Cavill končí v Zaklínači

Henry Cavill končí v Zaklínači

29.10.2022

Máme tady zprávu roku, bohužel však tu špatnou. Herec Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible - Fallout totiž oficiálně oznámil odchod z role Geralta v seriálovém Zaklínači. Stane se tak po… (více)

Zaklínač se dočká další série i filmu

Zaklínač se dočká další série i filmu

27.09.2021

Netflix o víkendu ukázal několik nových klip ze svých připravovaných projektů, mezi něž patřila pochopitelně taky druhá série Zaklínače, která dorazí už letos v prosinci. Mimo dvou klipů, traileru a… (více)

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače přišel o hlavní hvězdu

08.04.2021

Prequelová minisérie Zaklínače The Witcher: Blood Origin čerstvě přišla o herečku v hlavní roli. Začátek produkce na seriálu se totiž posunul, a nadějné herečce Jodie Turner-Smith tak náhle kolidoval… (více)

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

Prequel Zaklínače našel hlavní hvězdu

26.01.2021

Minisérie The Witcher: Blood Origin zasazená do světa Zaklínače, akorát odehrávající se tisícovky let před událostmi knižní ságy s Geraltem, Yennefer a Ciri, našla konečně hlavní hvězdu. Bude jí… (více)

Reklama

Reklama