Reklama

Reklama

Poprask v Yuba County

  • USA Breaking News In Yuba County (více)
Trailer 1

Sue Buttonsová je žena středního věku a nikoho nezajímá. V práci ji jen využívají, sestra Nancy ji téměř ignoruje a její vlastní manžel Karl není o nic lepší. Sue je z toho nešťastná a stále dokola si opakuje mantru jak je důležitá, jak žije dobrý život a tak dále. Moc to tedy nezabírá. Sue má narozeniny, a protože tuší, že Karl na ni zapomene, objedná si dort sama. Rezervuje stůl v dobré restauraci, kde si chce užít svůj narozeninový večer s Karlem. Bohužel všechno je jinak. Protože jí Karl nebere telefon, zajde za ním do práce, aby mu o večeři řekla osobně. Jenže Karl je zrovna na odchodu a Sue ani nemá příležitost se s ním sejít. Jede tedy za ním a vidí, že kupuje květiny a tak doufá, že jsou pro ni k narozeninám. Karl o jejích narozeninách nemá ani tušení. Květiny jsou určeny pro jeho milenku, se kterou má právě schůzku v motelu. Bere s sebou i velkou tašku plnou peněz, kterou mu dali zločinci, kteří po něm chtějí, aby ty peníze vypral. Karl to dělá už nějaký čas, aby pomohl svému bratrovi Peteymu. Petey není zrovna andílek, ale protože má těhotnou manželku, rád by už sekal dobrotu. To mu však jeho bývalí parťáci nehodlají umožnit a nutí Karla, aby spolupracoval. Jenže Karl už to dělat nechce, sebere peníze a jede si užívat do motelu. Zrovna když jsou s milenkou v nejlepším, vstoupí do pokoje Sue. Karl z námahy a šoku zemře na zástavu srdce. Sue pošle jeho hysterickou milenku pryč a přemýšlí, co bude dělat. Nakonec se rozhodne, že Karla pohřbí a nahlásí ho jako pohřešovaného, aby tím získala pozornost médií a lidí. Sue, kterou předtím všíchni ignorovali, se přes noc stává místní celebritou a náležitě si to užívá. Jenže není vše tak růžové, jak by se mohlo zdát. Vyšetřovatelka Harrisová v její výpovědi nachází různé nesrovnalosti a Sue podezřívá. I Nancy, která v jejím případu vidí příležitost, jak se sama zviditelnit coby reportérka místní televize, podezřívá Sue, že to s Karlovým zmizením bylo trochu jinak. A navíc, zločinci, kteří Karlovi dali peníze, aby je vypral jí jsou už také na stopě... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (26)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Takéto satirické veci s čiernym humorom mám fakt rád, takže Yuba sa mi vcelku páčila. Len škoda, že to miestami išli až do takého tragikomického absurdna, ktoré by za normálnych okolností asi len tak ľahko neprešlo. Ale námetovo, aj po scenáristickej stránke to bolo fajn, a rozhodne som sa pri tomto nenudil. Spád to malo skutočne svieži, postavy boli svojské, dialógy s dôvtipom. Nebyť tých niektorých absurdných scén a zlomov, tak by som dal aj viac - no takto je to na také solídne 3*. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Přistihne-li manželka svého muže v posteli milenkou a on přitom exituje, má manželka postupně zavolat záchranku, koronera a pohřebáky a pak začít vyřizovat dědické záležitosti. Normálně to tak aspoň chodí. To by však nevznikla žádná zápletka, takže je třeba, aby se žena zachovala nenormálně, což se jí opravdu povede. Ve filmu ani jinak není nouze o bláznivé situace. Je to celkem ucházející, byť nijak oslnivá, divácky nenáročná akční krimi-komedie na jedno shlédnutí. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Tate Taylor se už léta snaží překročit,nebo se aspoň přiblížit, stínu Černobílého světa a ne a ne se mu to podařit.Ani Breaking new In Yuba Country nejsou výjimka,ale úplná nuda to není.Obsazení je velmi dobré a i samotná zápletka,jakkoliv je místy extrémně překombinovaná není zas tak špatná.Mohlo to být ještě lepší,kdyby si tvůrci byli schopni ujasnit co že to vlastně točí.Na komedii je tu málo humoru (i toho černého),na thriller je tu málo napětí a ani jako plnohodnotné drama to úplně neobstojí,protože třeba místním wannabe gangsterům prostě nejde věřit že by z nich měl jít strach.Je to vlastně taková bazarová tarantinovka,které ale chybí dost podstatných věcí,které by z ní udělaly víc než neškodnou jednohubku...60% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Chtěla by to být ostrá satira beroucí si na paškál neutuchající touhu po (nejen) mediální slávě a zájmu, které jsou někteří jedinci schopní obětovat cokoli. Zároveň by to chtěla být dramatická černá komedie jak od bratří Coenů, v níž se obyčejní lidé zapletou se skutečnými zločinci a zamotají se do klubka lží, z něhož se se nedá se ctí vyjít. Snaha tohoto docílit je z filmu jednoznačně patrná, ale nešlape to. Působí to tak nějak upachtěně a celkově outdated. Herecké obsazení kvalitní, ale postavy tolik ne. Vlastně všichni jsou buď zlí, falešní nebo hloupí. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh vůbec není špatný, ale způsob, jakým byl odvyprávěný, mi moc nesedl. A to mám ráda drsný černý humor ve stylu bratří Coenů, o který se tu scenáristka Amanda Idoko zjevně pokouší. Daří se jí to však se střídavými úspěchy. Žel nijak přesvědčivě nevyznívají ani herecké výkony většiny protagonistů, zejména pak Juliette Lewis zůstává hluboko pod svým standardem. (45%) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama