Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak způsob humoru téhle "horrorové" komedie mě na hony minul. Pro mě je její "komediální" styl příliš infantilní, ale zároveň málo vtipný, dokonce ne ani úsměvný. Nebavilo, vůbec. To vzdáleně příbuzné filmy s Chuckym jsou úplně jiná liga. Za pozornost stojí jen a pouze zmrtvýchvstalý Nico, který je už v několikátém filmu z poslední doby ve skvělé formě, řádí jako za mlada a vypadá i o deset let mladší. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage bere svojí práci doopravdy vážně! Od samého začátku tohle celé působí neuvěřitelně béčkově, ale já se tedy bavil. Do detailu promyšlená komedie a skvělá podívaná. Vážně mne dostával náš mlčenlivý, leč drsný ,,ombre", měnící si trička a dodržujíce na minutu přestávkovou dobu. Jistěže, tohle není film pro každého. Já v tom však lepších 50% vidím. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Levné, hloupé, ale zábavné a s nejlepším českým dabingem Nicolase Cage, byť tedy nepromluví ani slovo.  Animatronické gore pak výborné, samý olej, plyš i kovové součástky. Klasický se pak bohužel omezí jen na rudou tekutinu a jedno přepůlení. Nejvíc ale zklamal sex, tohle by se v osmdesátkovém či devadesátkovém braku nemohlo stát.  V jedné z rolí zmalovaná kozatá štětka a při šoustání zůstane oblečená, no jak se to dnes říká, wtf? Mlčenlivý Cage a všechny scény s ním jsou pak dojmově o několik stupňů výš než všechno ostatní a osobně by mi vlastně daleko víc sedl pouhý osamělý plyšový masakr pana Klece v pekelném lunaparku pouze s hláškami oživlých pouťových atrakcí než sledovat otravnou vatu s příšernými "herci".  Tři a milovníci dobrého filmu pochopitelně ruce pryč. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Tož jestli je N. Cage v některých filmech divný, tak zde v tomto dosáhl vrcholu. Mlčící, zasmušilý a nekompromisní. Když přejede zastavovací pás a nemá na opravu auta hotové peníze, vezme úklid ve Willově kouzelném světě na jednu noc. Jenže s příchodem tmy zde ožívají robotické loutky, které mají díky rituálu duši - duši vrahů a zvrhlíků. Tak kdopak si vzpomněl na Chuckyho? A pak je tu skupina teenagerů odsouzená k likvidaci, což je fajn. A tak když Cage postupně masakruje loutky, stříká jen černý olej, ale když se loutky pustí do omladiny, jej, rudé fontány stříkají vesele ke stropu. A lítají i hlavy, dokonce dojde i na střeva ven. A všechno to má takový pěkný osmdesátkový look plný barev doplněný kolovrátkovou muzikou. Otázkou je, kdo je Cage? Divák si může hádat, což je fajn. Byl sem vyslán? Není to nějaký federální agent? A že by to byl rovnou Ďábel a přišel si pro to, co mu patří? Tahle nejednoznačnost se mi líbí. Za mne spokojenost, byť chápu, že film osloví menšinové publikum. Ale což, každý film nemusí být nutně pro každého, že? ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Síla traileru se opět ukázala v plné kráse. Podle něj to totiž vypadalo na ultimátní akční jízdu co se nezastaví a to je veliká chyba. Protože Willy's Wonderland je poctivá retro pocta 80.běčkovým hororům se všemi klady i zápory. Samozřejmě mít to v rukách lepší režisér mohlo to být úplně někde jinde, stejně tak jde vymyslet zábavnější scénář za pět minut. Stačilo by, aby Cage hrál chlápka , co nastoupí jako noční ostraha do prokletého a opuštěného lunaparku a po krku mu šlo všechno od klaunů, oživlých hraček a příšer z domu hrůzy až třeba po automat na popcorn a představte si tu prdel a jízdu kdyby se s nima bitkoval po celým tom lunaparku. Jenže tenhle film je přesný opak. Cage hraje záhadného týpka který přesně dodržuje svoje uklízecí pauzy, lemcá energy drinky a s ledovým klidem zabíjí jednu oživlou loutku po druhé a všechno ostatní ho nezajímá ano životy jiných lidí. Děj má slabší chvilky, omladina hraje příšerně a režisér se až příliš zbytečně drží toho brankového pojetí vyprávění děje stejně jako podobné filmy z osmdesátek. Dokud je Cage sám a zabije první dvě loutky funguje to skvěle, jakmile ale za ním přijde skupina smradů už je to horší, hlavně kvůli jejich opravdu mizerným hereckým výkonům. Ale naprosto nemluvící Cage který navíc zchodil a zase začal cvičit vypadá kurevsky cool a evidentně si svoji další šílenost opět užívá a já výjimečně s ním. Přičtěte si naprosto boží soundtrack a retro feeling, neony, pinball a synťáky a dostanete uspokojující zážitek. Že to mohlo být opět 100x lepší jen kdy někdo trochu chtěl je už smutný pravidlo. Ale já se přiměřeně bavil. Na Cage poslední doby nadstandardní.55%. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Vzhled krokodýlí animatroniky byl inspirován sovětským animovaným filmem Krokodil Gena (od r. 1969). (LUKICKK)
  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)

Reklama

Reklama