Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 2

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (217)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taký ten film pri ktorom vieme, že dvojka bude čisté hovno. Teen krvavý horor, prestrelený, so šialeným príbehom a strihom, v temných kulisách a s mlčiacim Cageom a sexy latinkou. Nič viac, nič menej. Presne toto chcete v piatok večer pozerať s kamošmi, chlastať pri tom a nič neriešiť. Ale inak Cage už berie snáď všetko. 2 z 5 ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem kdysi viděl na půl oka trailer, říkal jsem si, že nejspíš půjde o nějakou blbinku v podobě nepovedené černé komedie o oživlých, vraždících plyšácích. Teď už vím, že tahle varianta by byla ještě zlatá. Úplně mě polil horký pot, když jsem během sledování filmu zjistil, že nejde o žádnou hororovou komedii, nýbrž o naprosto VÁŽNĚ zamýšlený horor. Proboha, proč?!!! Tak buď mám oživlé roboty a protože to dělám vážně, tak jim dám hrůzu nahánějící zjev, nebo mám infantilní postavičky a udělám to vtipně, ale mixnout to tímhle zvráceným způsobem - infantilní postavičky podané vážně? To možná funguje v té hře, kterou se tvůrci inspirovali, ale ve filmu vůbec. Nejhorší na tom všem je to, že i formou jde o totálně neumětelský brak, který by nefungoval ani jako fan film na youtube. Co ty režijní postupy jak pro děti předškolního věku? Záběr na napřáhnutou zbraň a poté následuje záběr na narozeninový dort, na který stříkne krev? Za to by mi bylo trapně už před 20ti lety, natož teď. Nicholas Cage hledá své dno a brzy se dostane do fáze, kdy bude v nějakém supermarketu tajtrlíkovat v kostýmu slepice. Fakt bude lepší radši ukončit kariéru, než se takhle protivit lidem. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Agent Nicolase Cage oznamuje: Mám pro tebe film. Scénař zní- Nebudeš muset vůbec mluvit, budeš chlastat energy drinky, hrát pinball a trhat páteře a hlavy robotickým loutkám jako Predátor bereš? Im in! Extrémní kontrovérzní úlet pro okrajové publikum, ale kdo je otevřen novým možnostem, není konzervativní a uvítá konečně něco nového do žánru, tak může být překvapen. Film připomíná hru Five nights at freddy's, akorát zde chybí Jump Scares, jinak je to poměrně výživný Splatter, kde stříká černá krev/olej po většinu stopáže. Nicolas Cage se v hororech opravdu našel a věřím, že náběh na novodobého Bruce Cambella má na dosah! Fakt, že nemluví je zajímavý a jeho mimika tváře a pohled je naprosto dostačující. Má to old school vizuál jak z 90. let, animatroniky jsou cool, hudba je tentokrát velkým tahounem, gore super, banda teenagerů v pohodě ( na ty 2 holky se nejde vynadívat) a občas se dalo i zasmát ( Cageův tanec TOP). V zahraničí lítají buď desítkové či jedničkové recenze. Pro někoho odpad, pro někoho zábavný úlet, já si to tentokrát užil. Jen na vlastní nebezpečí. U nás je film zatím nepochopen, v zahraničí převládá spokojenost. Příběh***, Akce***, Humor***, Násilí****, Zábavnost****, Hudba*****, Vizuál***, Atmosféra***, Napětí***. 7/10. ()

haluska11 

všechny recenze uživatele

Nádherně bizarní film s cíleně trashy estetikou. Nicolas Cage se dostane do zapadákova, kde obětují cizince duchům vrahů. Jeho role v tomto filmu? 1. prohodí jen jediné slovko; 2. stráví Five Nights at Freddy's jako paňmáma uklízečka; 3. je neskutečně badass; 4. postupně slupne pakl energeťáků (= picí hra pro otrlé); 5. má narozeniny. Upozornění: ten otravnej narozeninovej šlágr vám z hlavy jen tak nezmizí. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oho! Tož jestli je N. Cage v některých filmech divný, tak zde v tomto dosáhl vrcholu. Mlčící, zasmušilý a nekompromisní. Když přejede zastavovací pás a nemá na opravu auta hotové peníze, vezme úklid ve Willově kouzelném světě na jednu noc. Jenže s příchodem tmy zde ožívají robotické loutky, které mají díky rituálu duši - duši vrahů a zvrhlíků. Tak kdopak si vzpomněl na Chuckyho? A pak je tu skupina teenagerů odsouzená k likvidaci, což je fajn. A tak když Cage postupně masakruje loutky, stříká jen černý olej, ale když se loutky pustí do omladiny, jej, rudé fontány stříkají vesele ke stropu. A lítají i hlavy, dokonce dojde i na střeva ven. A všechno to má takový pěkný osmdesátkový look plný barev doplněný kolovrátkovou muzikou. Otázkou je, kdo je Cage? Divák si může hádat, což je fajn. Byl sem vyslán? Není to nějaký federální agent? A že by to byl rovnou Ďábel a přišel si pro to, co mu patří? Tahle nejednoznačnost se mi líbí. Za mne spokojenost, byť chápu, že film osloví menšinové publikum. Ale což, každý film nemusí být nutně pro každého, že? ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Nicolas Cage pronese za celý film jediné slovo a tím je „fuck“ při hraní pinballu. (CjKukis)
  • Název filmu se změnil z „Wally's Wonderland“ na Willy's Wonderland. (LUKICKK)
  • Ve scéně na konci filmu, kdy auto vybouchne, v odrazu brýlí hlavního protagonisty je hořící auto vidět. Jenže protagonista je už v tom samém záběru úplně někde jinde. (Nikolas__)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno