Reklama

Reklama

Willyho kouzelný svět

  • Česko Lunapark hrůzy (více)
Trailer 1

Bezejmenný tulák přijme pozici uklízeče v uzavřeném zábavním parku. Všední práce se ale brzy změní v boj o holý život, když místní mechaničtí roboti ožijí a začnou lačnit po krvi. Přežít může jen jedna strana... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

monolog 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi blíží jubileum, řešil jsem, který film budu komentovat jako 999. v pořadí. Ano, vyhrál Nick Cage. Jako fakt jsem se u něj bavil. To je tak neuvěřitelně nablblé, ale dýchla na mě atmosféra osmdesátých let a laciných béčkových hororů, kde nešlo o žádné umění, ale čistě jen prdel a co největší řežbu...  Škoda, že to nebylo krvavější. Ale konečně je hlavní hrdina normální chlap, který po těžké šichtě potřebuje vypnout... Jako že fakt, vůbec nechápu, kdo to byl, ale pojem Zamlklý cizinec naplnil dokonale. Ještě to chce druhý díl, kde aspoň řekne svý jméno... :-D ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak způsob humoru téhle "horrorové" komedie mě na hony minul. Pro mě je její "komediální" styl příliš infantilní, ale zároveň málo vtipný, dokonce ne ani úsměvný. Nebavilo, vůbec. To vzdáleně příbuzné filmy s Chuckym jsou úplně jiná liga. Za pozornost stojí jen a pouze zmrtvýchvstalý Nico, který je už v několikátém filmu z poslední doby ve skvělé formě, řádí jako za mlada a vypadá i o deset let mladší. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Olej nebyl nikdy krvavější! Podhodnocená a nepochopená ujeťárna, ale chápu, že rozhodně ne pro každého a pro každou náladu. Ke Cageovi mám dost neutrální vztah, nikdy jsem nebyl jeho zapřísáhlý fanda nebo odpůrce, přičemž mu ale nešel upřít talent, který (bohužel) ukazuje spíše v podřadných snímcích. WW představuje vrcholovou absurdnost s výborným nekompromisním Cagem (vypadajícím sotva na 40), jehož "aaach" při ochutnávce oblíbeného nápoje měla využít nějaká existující značka jako perfektní reklamu a pokerface hrozně baví. Možná by nemusel brát každý film, který mu je nabídnut, v tom případě by ale pravděpodobně nevznikla tato šílenost, což by byla škoda. Od filmu jsem čekal absurdní podívanou a dostal jsem přesně co jsem chtěl, možná ještě víc. Navíc má film hodně silnou hudební stránku. Jde o parádní a hlavně nenáročnou oddechovku, s ideální délkou, zábavnou atmosférou a zajímavou zápletkou. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka. Příběh kolem prokleté žrádelny je úplně debilní. Dočkáme se záhadného tuláka, kterýho tam naláká místní obyvatelstvo, a ten situaci začne řešit po svém. Záhadného natolik, že se klidně během toho běsnění sebere a jde si dát svůj obligátní rituál s energeťákem a pinballem. Borec, který se ocitne uprostřed satanský grilovačky, ale vůbec to s ním nehne a jede si svůj svět. Film úplně bez nadsázky, žádný černý humor... Celou dobu jsem si říkal, v čem je zakopaný pes a čekal na finální pointu. Přece v té postavě musí být něco víc. Ne, není. Je to přesně tak dementní a prázdný jak to zní. Totální mrdka. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Mlčenlivý Cage v poloamatérské parodii na brakové slashery sedmdesátých let. Bizarně znějící premisa je dostatečně nosná (škoda že to do pazour nedostal někdo talentovanější) a i když to celé nedává ani za mák smysl, ve chvíli kdy hrdina umlátí tyčí animatronického pštrosa nebo lasičku, do kterého se vtělil úchylný znásilňovač dětí bude vám to jedno. Zábavné písničky, nelogické chování zabíjených dětí i samotného Cage (automat, energeťáky) jsou v podstatě bonus. P.S: Otevřete si k tomu něco silnějšího. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (11)

  • Poté, co postava Nicolase Cage naskládá plechovky do ledničky, jde umýt troubu. Když ji následně otevře, má zalepené zranění na levé tváři (i když k tomuto zranění přijde až později). V dalším záběru při umývání nádobí však na tváři nic nemá. (CjKukis)
  • Film byl volně inspirován herní předlohou „Five nights at Freddy's“, což je série videoher a mediální franšíza vytvořená Scottem Cawthonem. (sator)

Reklama

Reklama