Reklama

Reklama

Nesnesitelná tíha obrovského talentu

  • USA The Unbearable Weight of Massive Talent (více)
Trailer 1

Herca Nicka Cagea trápia finančné problémy. Aby odvrátil nevyhnutný bankrot, musí prijať ponuku vystúpiť na narodeninovej oslave bohatého fanúšika za odmenu milión dolárov. Týmto fanúšikom je však mocný drogový barón Javi Gutierrez (Pedro Pascal), ktorý uniesol dcéru mexického prezidentského kandidáta. A tak musí slávny herec Nick pod vedením agentky CIA Vivan (Tiffany Haddishová) predviesť pred gangstrami svoje životné predstavenie, aby zachránil nielen seba, ale aj svojich blízkych a splnil cieľ tajnej misie. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (217)

Ronan 

všechny recenze uživatele

Film bavil od samého začiatku a čo mne sa veľmi páčilo film skvelo balancoval medzi akčnou komédiou, trilerom a rodinnou drámou. Taktiež musím spomenúť herecké duo, zábavný Cage, ktorý sa po dlhej dobe ukázal v poriadnom filme a charismatický Pedro Pascal. Veľmi veľa zábavných momentoch a taktiež potešili narážky na Cageove staršie filmy. Jediné čo mi dosť vadilo bola devädesiatková verzia Cagea. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

"You're Nick Fuckiiiiiiiiiiiiiiiiiiing Cage!" Výborně napsanej snímek, kterej nese právoplatnou značku "akční-komedie", protože takhle dlouho jsem se u žádného filmu nezasmál. Vyloženě film ve filmu. Pedro Pascal táhne svoje herecké výkony o levely dál. LSD scéna je asi nejvíc zapamatovatelná z celého snímku, taktéž scéna se skrytou sbírkou z Nickovo filmů, která mne totálně rozsekala. Potěšila i závěrečná akční naháněčka, ve který Nick dával až moc najevo svojí charakterizaci ze starších počinu. Je super, že se konečně najde nějakej herec, kterej se nebojí udělat si sám ze sebe prdel. No asi se v nejbližší době půjdu podívat na Paddingtona 2ku. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Na lowbudgetovku to vlastně vůbec není špatné. Film zvládá dobře parodovat tvorbu Nica Fuckin Cage a zároveň se umí brát vážně, občas až teatrálně, předvádí opravdu masivní tíhu nezměrného talentu této legendy. Škoda jen, že je na filmu vidět omezený rozpočet, protože tomu odpovídá kvalita filmu jako takového. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Sledovat Nicolase Cage, jak hraje sám sebe, je poměrně zábavné, obzvlášť když jeho skalního fanouška skvěle ztvárňuje Pedro Pascal. Na druhé straně však tahle akční komedie ničím nepřekvapí a děj bohužel obsahuje i řadu hluchých míst. Nicméně to nemění nic na faktu, že jde o příjemně nadprůměrný film, který dokáže diváky zaujmout hned od prvních minut. (60%) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Film, kde Nick Cage hraje Nicka Cage, který hraje Nicka Cage ve filmech s Nickem Cagem. Jakkoli debilně to zní a jakkoli špatné (“jen” špatné je asi slabé slovo) filmy Cage posledních deset let natáčel, zde je to snad úplně jiný člověk a celý film boduje! Čekal jsem béčkovou slátaninu jako obvykle, ale tohle se povedlo - příběh o vyhořelém herci, jenž se omylem připlete do akce CIA a má špehovat z osobní blízkosti velitele kartelu, se kterým se ale až moc sblíží a postupně si padnou do noty. Klišovité až za hrob a originalitou film taky zrovna nečíší, zato feel-good buddy komedie s atypickým a poměrně suchým humorem je to teda skvělá a celé to evokuje až parodii na samotného Nicka Cage (svatyně s jeho polštářem, jeho memes a plakáty, odkazy na jeho filmy…) a právě za to film sklízí celý úspěch. Nebojí se udělat si sám ze sebe prdel, dokáže místy vyvolat lehké napětí, pobavit a úplně odlehčit celé sledování, až je divákovi vlastně úplně jedno, že má film své nedostatky a jen si jej užívá a směje se nad občasnou absurditou situace a vpodstatě celého filmu. Čekal jsem propadák, dostal jsem skvělou komedii, která se vymyká všem zajetým standardům a je zkrátka svá, ale jednoduše dokáže zaujmout. Fajn oddechovka. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (19)

  • Na konci natáčení dostali všichni herci dárek v podobě polštáře s tváří Nicolase Cage a jeho podpisem. (ČSFD)
  • Společnost Lionsgate přeplatila HBO Max a Paramount za filmová práva. (HanzoBureshi)
  • Nicolas Cage (Nick) na začátku filmu jezdí černým Ferrari 400i z roku 1983. (sQelle)

Související novinky

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

Koho by si rád zahrál Nicolas Cage?

16.03.2022

Následující zpráva zřejmě zdivočí představivost mnoha filmových fanoušků, i když je třeba ji brát s velkou rezervou. Nicolas Cage v předchozích dnech zavítal do texaského Austinu na South by… (více)

Vrcholný Nicolas Cage

Vrcholný Nicolas Cage

17.11.2019

Nicolas Cage ztvární Nicolase Cage v tom nejvíc nicolasocageovském filmu o Nicolasi Cageovi vůbec. Kultovní herec známý například z filmů Tváří v tvář, Con Air nebo 8 MM se čerstvě upsal snímku The… (více)

Reklama

Reklama