Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Simon Sez je mistrem svého oboru. Je mistrem bojových umění, výborným střelcem a neodolatelným svůdcem, zkrátka špičkovým agentem, možná nejlepším ve svém oboru. Kdysi pracoval pro CIA, dnes však žije na jihu Francie a pracuje pro Interpol. Právě pracuje na případu ilegálního obchodu se zbraněmi a sleduje obchodníky s pomocí svých dvou přátel, mnichů, kteří si říkají bratr Macro a bratr Micro a jsou experty přes počítače a odposlechy s pomocí různých elektronických hraček, například robotického hmyzu. Obrátí se na něj dávný kamarád ze studií Nick Miranda, který pracuje pro velkou softwarovou firmu a má vyřešit případ Claire, unesené dcery majitele firmy, za kterou má zaplatit výkupné. Případ je však nad jeho síly, a tak Simonovi nezbývá, než Nickovi pomoci. Brzy se ukáže, že oba případy mají mnoho společného. Například pachatele, afektovaného psychopata Ashtona, který se zmocnil velmi výkonné laserové zbraně a k tomu, aby ji oživil a mohl před zraky veřejnosti jako demonstraci své síly zlikvidovat Eiffelovku, potřebuje ještě přísně tajný aktivační kód. A aby to Simon Sez neměl tak snadné, zapletou se do případu také přítel unesené krásky Michael, korsičtí teroristé a také Simonova bývalá milenka, přezdívaná Tanečnice, jejíž tělo by šlo bez nadsázky označit jako Smrtonosnou zbraň. Ti všichni nasedají na horskou dráhu, která se řítí zákrutami špionáže, explozí a vražd. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

kingik 

všechny recenze uživatele

To je těžký, když chce někdo fušovat do hereckého řemesla, a přitom nemá žádný talent. A to je případ i bývalé basketbalové legendy, Dennise Rodmana. Ten si nedal pokoj, a ztvárnil v tuctovém akčnáku, roli elitního agenta, který všude byl a všechno zná. Výsledek není nijak valný, akce je tu sice dost, ale není dobře natočena a filmu chybí styl. Pár nápadů ve filmu ale není k zahození a vytahují film ze dna. 40% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Co všichni blbnou? Tohle je naprosto parádní oddechovej film, kterej dokonal vystihuje výraz "zábavná blbost." Je to v podstatě takovej spin-off Double Teamu, kde hlavní roli hraje namachrovanej Dennis Rodman, kterej sice není dobrej herec, ale vynahrazuje to přístupem. A blonďatá modelka Emma Wiklund navíc vypadá parádně, takže za mě hodnotím kladně. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Hodně těžké rozhodování mezi 1 a 2 hvězdama nakonec dopadlo ve prospěch filmu. Hlavně proto, že Simon Sez není úplné zlo, jako třeba Van Dammův Street Fighter. Je to tak kouzelně blbý, špatně natočený a zahraný akčňák, že mu nejsem schopný upřít alespoň nějaké plusové body. Představte si epizodu VIP v celovečerní stopáži, bez Pamely (bohužel), ale s hláškujícím přihřátým záporákem a zábavně špatným tvrďákem Dennisem Rodmanem a máte zhruba představu, co na vás v tomhle filmu čeká. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, ale POSADIŤ DENNISA RODMANA, ktorý ma každý zápas iný účes, nové tetovanie a piercing do ROLY tajného AGENTA CIA, navyše znalca bojových umení, a zakomponovať to do balíka ako je toto chce ABSURDNÚ odvahu, a za ňu dávam tomuto filmu 2 hviezdičky. SKvelo som sa zabával, skutočne... Pokračovanie sa bude volať SPACE JAM. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Pfuuuuj, honem rychle mi podejte Regulax ať to ze sebe dostanu! Proč si u sta hromů všichni myslí, že k natočení akčáku stačí jeden nesmrtelnej hrdina, kupa střeliva a pár kopanců do zadku?! Možná že svého času býval Dennis Rodman postrachem palubovek, teď ovšem povýšil na postrach filmové branže. V konzumním akčáku Double Team po boku belgického „kopače“ Van Damma to bylo o něčem jiném, tam to mělo nějaký příběh a patrně se šlo podle scénáře. Tady bych ho chtěl vidět, pokud teda nějakej existoval a dvojice Miller & Lowery neshrábla bakšiš a nezdrhla ještě před jeho napsáním. Není se tak čemu divit, že na tomhle filmu nic filmového není – jeden chodí a tváří se drsně, druhej za ním cupitá a „hubu“ nezavře (patrně snaha zplodit nějakou hlášku asi). Na choreografickou ekvilibristiku ala Jackie Shan je Dennis poněkud velkej a Emma Sjöberg zas moc pěkná. Rejpnu i do speciálních efektů typu „tuhle trávu by ti nesežral ani zblblej králík, leda tak vyhulil a to už by bylo alespoň něco ke koukání.“ Nechybí ani ten zlidovělý fakt, že každý agent musí mít osobité společníky – v tomhle případě jamující černoch a buřtózní kecal, kterého Bohdan Tůma namluvil trefně totožne s postavou Erica Cartmana (South Park). Mimochodem, to je jediná vtipná hláška, když se tlouštík potápí do bažiny a procedí větu: „Chci Grenpeace!“ A že si vůbec vylejvám srdce na padoucha, kterej je jak zkratovanej do zadku a patrně to sežehlo i mozek – „Hádej co zničím první?“ “Svý ego?“. Původně tu byla jedna hvězdička, ale teď napodruhé říkám blbina! (dle tuhletý stupnice odpad!). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Xin Xin Xiong a Dennis Rodman si společně zahráli již ve filmu Double Team (1997). (Lorge)

Reklama

Reklama