Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Quinn je nejlepším protiteroristickým agentem na světě. Přesto chce odejít do výslužby, aby se mohl věnovat manželce a synovi, který se jim zanedlouho narodí. Jeho poslední misí má být likvidace chladnokrevného teroristy Stavrose. V osudovém momentu Jack zaváhá a nestiskne spoušť, protože ani ten největší padouch si nezaslouží zemřít ve chvíli, kdy objímá v náručí svého malého synka. O zlomek vteřiny už je pozdě. Stavros s instinkty predátora zlikviduje celý protiteroristický tým a sám Jack stěží vyvázne životem. Ovšem i Stavrosovy ztráty jsou těžké. Při divoké přestřelce přišel o život jeho syn. Když Jack znovu nabude vědomí, je už v "kolonii". Na ostrov, ztracený uprostřed oceánu jsou deportováni tajní agenti, kteří sice selhali, ale jsou natolik cenní, že by byla škoda je zlikvidovat. s pomocí nejmodernější techniky tu analyzují teroristické útoky z celého světa. Stavros o "kolonii" ví a tak Jack jednoho dne najde na obrazovce svého monitoru šifrovaný vzkaz. Mám tvoji ženu a syna! Jack musí uprchnout z neprodyšně střežené "kolonie" a bojovat s pomstychtivým Stavrosem o životy svých nejbližších. Bez Yaze, překupníka zbraní se smyslem pro humor a dobrým srdcem, by se daleko nedostal... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

choze 

všechny recenze uživatele

Obrněný vůz s plutoniem skákající skrz jedoucí vlak, bitka v porodnici s rozhazováním granátů, rafinovaný útěk z utajeného ostrova skrz laserové paprsky pod mořskou hladinou, střelba při skoku na nafukovací lehátko v bazéně, kyber-mniši, boj s tygrem v podminovaném Colosseu... Hongkongsky ujetá, nápaditá a zběsilá kinobéčková akční buddy jízda s Harkovýma šikmýma očima, van Dammeovýma pružnýma končetinama a Rodmanovým zeleným hárem a piercingama. Na basketbalovou kariéru posledního jmenovaného je tu řada narážek a navíc z filmu vytěžil ještě pitomoučký spin off Simon Sez. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Nadupany akcnak, v ktorom aj Jean Claude dokazuje,ze to vie v novom prostredi plnom technologii. S Denisom Rodmanom im to spolu ide vyborne. Prevelika skoda,ze v naslednych rokoch majster Van Damme prepadol do hlbin beckovoceckovych kravin,ktore sa mu nepodarilo zmazat ani nadpriemernym Wake of Death. Stale vsak verim v navrat majstra, aj ked asi zase o nieco vacsou hrcou na hlave. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dennis Rodman splňuje všechny předpoklady pro herce -- tedy: umí hrát basketbal a šukal s Madonou. V tomhle filmu dokázal, že hrát sice neumí, ale vybírat barvy na své vlasy mu jde na oscara. Jean-Claude Van Damme je už taková kopající stálice ačkního filmu a i zde si odkope svoje. Ve filmu se dále ukáže tygr a Mickey Rourke do půl těla, kdyby se ve filmu ukázala do půl těla ještě jedna sousedka od nás z baráku, dal bych tomu všech pět hvězdiček. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Jelikož nejsem fanouškem Jeana-Clauda Van Damma, musím hned na začátku tohoto hodnocení říci, že Double team je jedním z jeho nejlepších filmů (líbí se mi ještě Živý terč a pokud si dobče pamatuju, tak Maximální riziko je taky ok. všechno ostatní je rubbish!) a rozhodoval jsem se mezi dvěmi a třemi hvězdičkami. Nakonec jsem usoudil, že to za ty tři přece jen nestojí, ale jen tak tak. Van Dammeova největší herecká chyba je jeho neschopnost tvářit se jinak než znuzeně. Jemu ten výraz asi připadá drsný, ale ne mně, takže má smůlu. Van Dammeovo největší štěstí v Double teamu je přítomnost Dennise Rodmana. Ten sice není o nic lepší herec než JCVD, ale jeho přítomnost docela příjemně odlehčuje toporné herectví hlavního hrdiny. Na filmu se mi líbilo, jak Van Damme uhýbá kulkám a kybermniši. A taky Mickey Rourke mě překvapil, že má tak velké svaly. Herectví asi zapomněl v osmdesátých letech. Hm, moc pozitivně to nezní, ale ten film špatný skutečně není a kdo má rád akční filmy, asi by si to neměl nechat ujít. To co Van damme nevyjádří obličejem, vyjádří tělem - nad jeho fyzickým schopnostmi zůstává rozum stát. Tomu, že tenhle film není špatný pomohl i Tsui Hark, honkongský akční klasik. Takže, je to dobrý akční film, pokud zkousnete toho Van Dammea a pár dalších drobností... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Já mám tyhle lobotomicky praštěné zápletky béčkových akčňáků vlastně docela rád - a Double Team je praštěný právě tak akorát s nadhledem a dravou svižností, jak se na správné akční béčko sluší. V první třetině to kvůli té zběsilé rychlosti sice vůbec nedává smysl (producenti evidentně stříhali jak o život, častý to úděl hollywoodských filmů režisérů z hong Kongu), ale i tak je zábavné se na to dívat. Obzvlášť když se ústřední dvojka "nasraný a ujetý" v poslední třetině permanentně přetahuje o to kdo bude větší bouchač (je to zvláštní, ale kratší konec provazu ke konci tahá překvapivě spíš JCVD) a Mickey Rourke se snaží tvářit jako cool badass se zálibou v obkládání novorozeňat výbušninami. 7/10 ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Honorář Van Damma činil 4 miiony dolarů. Film vydělal 18 milionů dolarů. (M.B)

Reklama

Reklama