Reklama

Reklama

Vzala jsem si příšeru z vnějšího vesmíru

(neoficiální název)
  • USA I Married a Monster from Outer Space (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá novomanželka Marge Farrell si všimne, že její manžel Bill se chová neobvykle. Stejný problém se začne projevovat i u ostatních mužů ve městě. Rozhodne se Billa sledovat a zjistí, že byl vetřelci z jiné planety nahrazen věrnou kopií. Zděšená Marge chce varovat ostatní, ale nikdo její historce nevěří. (Hans.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (16)

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Invaze lupičů těl po tisící a zase jinak! Dokáže zoufalá manželka na pokraji fyzických a duševních sil přesvědčit orgány o infiltraci mimozemské špíny? Proč muselo zemřít malé štěňátko? Mají kolonizátoři ze vzdálené galaxie nějaké city? Proč muselo zemřít malé koťátko? Výbuchy, střelba, smrtící paprsky a mimozemský dým! Emzáci abstinenti se chtějí množit. Buďte přitom! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Docela překvápko.. Má to slušné tempo. Zestárlo to vcelku sympaticky. Scénář je na svou dobu neobvykle nečernobílý (motivace mimozemšťanů není vlastně zlá) a je jen škoda, že filmaři v té době ještě nebyli zvyklí tyhle potenciálně filosofující témata naplno rozpracovat, protože i tak je to jeden z těch inteligentnějších sci-fi filmů své (komplikované) doby. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

dnešní době už ničím nepřekvapující námět kdy se o5 šmejdi z vesmíru rozhodnou obsadit Zemi za využití lidských těl. Především pak těl mužskýho rodu. Nechybí atmosféra i chvíle napětí. Pochválit lze i efekty který sice neomráčí(dnešní diváky už vůbec ne) ale který jsou na rok vzniku zcela dostačující. Vše zabaleno do sympatický stopáže. Nejhorší na filmu je pak asi samotnej název kterej aspoň mě osobně od zkouknutí filmu pěkně dlouho odrazoval. Což byla škoda poněvadž šlo o příjemnou jednohubku. 3hvězdy ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Oh-la-la, první zdání klame. Čímž myslím dryáčnický název, který měl nalákat davy chtivé pořádně bulvárního "scifi" bahýnka. A ono jde o docela slušné existenciální drama, které ale vůbec neklouže do nějakého patosu nebo hysterie. Kromě trochu přehnané deklamace (jen místy) poplatné spíš době než žánru nemám co vytknout. Příběh je dejme tomu ohraný, ale dobře rozehraný, jednoduchými prostředky dobře podaná situace. Vnitřní motivace a chování postav (nebál bych se napsat psychologie) je značně netriviální, dialogy jsou vybroušené. Líbilo se mi z filmů o nás mimozemšťanech půjčujících si těla vás pozemšťanů snad nejvíc, a to už jsem jich viděl celkem dost. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo funkčná variácia na Body snatchers alebo Village of the Damned. Nie tak dobrá ako zmienené filmy, no dostatočne napínavá, rýchla a vo svojej váhovej kategórii aj výrazne ambiciózna. Veľmi ma mrzí, že sa v tej dobe podobných námetov nechytali áčkoví tvorcovia a nedostávali adekvátne rozpočty. Mohli sme mať o pár nesmrteľných klasík viac. Aj keď toto je tiež dosť dobré. Slabších 8/10 ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama