Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojica tínedžerov Zach (Joel Courtney) a Randy (Calum Worthy) vyrábajú videá o ich nudnom a pokojnom mestečku dúfajúc, že z nich vďaka tomu budú slávni youtuberi. Náhodou sa stanú svedkami niekoľkých zvláštnych incidentov, ktoré ich dovedú k poznaniu, že ich susedia sú jeden po druhom nahradzovaní svojimi takmer dokonalými kópiami. Spoločne s kamarátkou Kaylou (Andi Matichak) stojí pred nimi neľahká úloha – presvedčiť svoje okolie, že tu ide o viac ako len o reklamu na ich fádnu internetovú šou. (beso74)

(více)

Recenze (67)

tron 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som okolo toho chcel chodiť ako okolo horúcej kaše, ale vlastne to tvorcovia vyspoilerovali už v názve. Napriek tomu nepôjdem do detailov a iba dodám, že ak aj vy máte slabosť pre tento hororový (občas skombinovaný so sci-fi) podžáner, prídete si na svoje. Mne pripadá hrozne nepríjemný, strašidelný, zlovestný, mrazivý a znepokojivý, takže som si prišiel na svoje a užil som si to a chcel som dať aj štvrtú hviezdu, ale proste to na to nemalo. Herci boli takí voľajakí divní (až na Andi Matichak) a scenár plný klišé. Oceňujem vidiecku atmosféru. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Taková řadová žánrovka která si očividně bere hodně z filmů typu Invaze zlodějů těl, Fakulta a obzvlášt Invaze, jelikož kloni zde fungujou v podstatě stejně. Neni to úplně špatný, ale rozhodně to je stokrát viděný a nepřináší to naprosto nic novýho, od začátku je jasný jak to skončí, kdo chcípne a kdo ne. Navíc je to plný nesmyslů většinou spojených s rychlostí šíření se dvojníků, zejména odhalení v závěru je úplná blbost. Zase musim uznat že to mělo takovej příjemnej nádech jednodušších hororů z 80s a hezkou Andi v šortkách, takže 2 tomu dám a jdu do hajzlu. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Z hlediska smysluplnosti jednotlivých scén je to sice ptákovina, ale ten bodysnatcherovský koncept má v sobě něco tak instinktivně nepříjemného, že pokud to netočí úplný diletant, tak se to vždycky aspoň na ty tři rudé vytáhne. Jasně, viděl jsem to v už asi osmi různých variantách, ale pořád mě to baví.. ty náznaky v pozadí, odhalování, paranoia, frustrace, postupná izolace a většinou depkoidní konec.. To se neomrzí. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure. Tri hviezdy, lebo to má svoje nápady a je to zábava. Ale je to strašne amatérske, kameraman zaberá väčšinu filmu úplne nezmyselné uhly, herci nemajú milimeter charizmy, ani talentu (hlavne ústrední dvaja tragédi a to dievča, hlavne to dievča) a rozpočet bol na jeden zlý trik a presne tri kostýmy (dva policajné, jeden kňaz). Takže zábava, taká tá céčková, jak keď majú v Asylume dobrý deň. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Replikantská teenagerovina, která nemá větší ambici, než být zábavnou žánrovou jednohubkou a to se jí daří. Film jede podle obvyklé šablony, ale to nevadí, protože technicky je dobře zvládnutý, herci jsou v pohodě a navíc samotný proces kopírování mi přišel docela neotřelý. Možná by se to v daném formátu hodilo trochu odlehčit, ale to vem čert. Slušné 65% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama