Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole Turner je internetová celebrita s miliony sledujících na vlastním kanálu „Únik z reality“. Často natáčí živá videa a všechno zveřejňuje na Youtube. Na oslavu desátého výročí svého kanálu se Cole, jeho přítelkyně Erin a přátelé Dash, Samantha a Thomas vydali do Moskvy, aby se zúčastnili únikové hry, kterou Dash zorganizoval s pomocí Alexeje Koslova, bohatého ruského Coleova fanouška. V Moskvě se setkají s Alexejem a stráví večer v pochybném klubu. V den spuštění hry vezme Alexej Coleův telefon a připojí ho k sledovacímu systému, aby jej mohl živě vysílat pro jeho fanoušky. Alexej varuje skupinu, že úniková místnost je extrémní a nepředvídatelná. Co je reálné? Jak přežít a uniknout? (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (84)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku tam nějací jůtůbeři (ano, tak je píši, nic lepšího si nezaslouží) řvou jak debilové. Dozvídáme se, že letí do Moskvy, aby tam absolvovali nějakou zvláště vymakanou únikovou hru. Doufal jsem, že tam všichni chcípnou, a to pokud možno co nejbrutálněji. Už dlouho mě žádné filmové postavy neštvaly tak intenzivně jako tahle partička. Naproti tomu scény z ruského života (milionářský synek s ochrankou, luxusní zábavní klub) byly pěkné. Zdalipak to v Moskvě opravdu takto vypadá? Dění v únikové místnosti nabralo trochu nečekaný spád. Inu, existují i ruští jůtůbeři a také touží po sledovanosti. Jejich američtí kolegové pro to však nejeví pochopení. Gore bylo málo a odehrávalo se hlavně ve tmě, takže nebylo prakticky nic vidět, a ten americký jůtůber, co mě tak iritoval, nakonec zřejmě vyvázl živý. V rámci plejády filmů na téma únikových místností bych toto dílo označil za slušný průměr. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek má blog kde nahrává videa svých zážitků z cest většinou hledá něco extrémního. Najde si jednoho sledujícího a vydá se na jeho tip do Ruska kde si zahraje únikovou hru, která se ´´ zvrtne,, . Mě osobně ten konec nepasoval navíc to není originální něco takového jsem už kdesi viděl jen si nevzpomenu kde lepší by byl konec ve stylu, že někdo slavnější je unesl ,aby pobavil své sledující na úkor ho než ten co je tady. Pan režisér Wernick má dobré filmy, ale bídně natočené už jeho předchozí Escape Room měl dobrý děj a byl zajímavá a pak ji pohřbil koncem a tady to není o nic lepší. Díky za titulky ejnuleta ()

Reklama

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je to svižně natočené. Ale ano, přesně ta věc, co vás první napadla, že bude pointa, je tou "překvapivou" pointou. Ono moc možností při únikové hře, kdy má jít o život, vymyslet nejde. Buď se něco zvrtne a je to real, anebo to není real. Tak hádejte. Bohužel filmů a knih s tímto námětem už tady bylo tolik, že tahle nová variace nepřináší nic nového. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klasika s únikovkou, která se zvrtne. Záleží na tom, kdy film prokouknete. Nepovažuji se sice za žádného génia, ale nejasné tušení jsem začal mít krátce po příletu do Ruska a asi tak půlhodinu před koncem jsem si už byl jistý. Díky tomu mi bylo celkem jedno, co se na obrazovce odehrává a z mého pohledu by bylo zábavnější, kdyby Wernick přiznal barvu hned na začátku. V rámci očekávaného zvratu byl ještě jeden menší, který trochu překvapil, ale na druhou stranu zase nedával moc velký smysl. Kromě mého oblíbeného Paši to nemohli vytáhnout ani herci, protože se tu sešla partička slušně nesympatických ksichtů. jediné, co tomu nemohu upřít, je tempo, díky kterému se to dá vydržet, ale to samo o sobě film nespasí. 30% ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Pěkná parodie na Pewdiepie a všechny tyhle sociální lidi. Není to vůbec špatné, ale o něco více krve a násilí by neuškodilo. Není tam toho moc vidět. Taky je trochu škoda, že když to běželo neustále živě, tak nebyl moc ukázán chat (jenom občas). Každopádně na jeden večer moc fajn podívaná, občas jsem se do toho hezky vžil a nemohl se odtrhnout. 75/100 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Film sa natáčal v Los Angeles (Kalifornia, USA) a Moskve (Rusko). Natáčalo sa od 29. augusta 2018 a skončilo 1. októbra 2018. (Arsenal83)
  • 10. júla 2020 boli pre film zriadené účty na sociálnych sieťach ešte pred jeho uvedením v austrálskych kinách. (Arsenal83)

Reklama

Reklama