foto

Mark Ghanimé

  • nar. 1.12.1977 (39 let)
    Calgary, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Killer Photo (TV film)
Věčně mladá
2014 Helix (TV seriál)
2013 Cinemanovels
Lovci bájných relikvií (TV film)
Předvečer zkázy (TV film)
2012 Abducted: The Carlina White Story (TV film)
Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
Doktorka Emily (TV seriál)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
Tajemství kruhu (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2009 Wild Roses (TV seriál)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
2004 Chasing Freedom (TV film)
2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace