Reklama

Reklama

Highlander - Série 1

(série)
Akční / Fantasy / Dobrodružný / Mysteriózní / Sci-Fi
Kanada / Francie, (1992–1993), 17 h 56 min (Minutáž: 48–49 min)

Kamera:

Manuel Teran

Hudba:

Roger Bellon

Hrají:

Adrian Paul, Richard Moll, Alexandra Vandernoot, Christopher Lambert, Stan Kirsch, Peter DeLuise, J.E. Freeman, Matthew Walker, Tamsin Kelsey, Soon-Tek Oh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Recenze (2)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod do seriálového Highlandera jsem zvládl až napodruhé s roční pauzou. Prostě se mi do toho nechtělo a protože jsem sehnal jen titulkovanou verzi, považuju Highlandera za zatím mou největší výzvu. Musím ale uznat, že jak jsem se seznámil s touhle trojkou a přijal ty roztomilý příběhy "na začátku dílu přijde nesmrtelný, buď je hodný a na konci odejde, nebo zlý a na konci umře", který se opakuje stále dokola, nabídne mi první série vlastně docela fajn podívanou. Jasně, je to furt seriál z roku 1992, takže o nějakých kvalitách nemůžeme moc mluvit, ale čekal jsem to zatím horší. ()

majo25 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvú seriu som si takmer už ani nepamätal. Úvod je síce vlažnejší, ale po krátkom čase dokáže skvele navnadiť. Napriek jasne danej štruktúre seriálu vedia jednotlivé diely prekvapiť, sú celkom originálne a málopočetné obsadenie dobre klape. Zmena prostredia uprostred série z Kanady do Paríža nie je na škodu. Najlepšie epizódy sú Zlý deň v budove A a záverečná - Lovci, ktorá posúva seriál dopredu a už otvára zápletku ďalšej série. ()

Reklama

Galerie (16)

Reklama

Reklama