Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když byla May malá, měla jediného přítele - ručně vyrobenou panenku Suzy. Teď je May velká a jejím jediným přítelem je stále Suzy. Pak se ale May seznámí s filmařem Adamem. Věcí, která se na něm May nejvíce líbí, jsou - jeho ruce. U další známé, Polly, obdivuje její krk. May se prostě na lidech líbí jen některé části. A protože ví, že jediná možnost, jak získat přítele, je ručně si ho vyrobit, pustí se do toho. Začne z uřezaných lidských částí skládat ideální tělo. Není pravda, že by May neměla ráda lidi. Má je ráda. Částečně. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel LittleMonste smazal svůj příspěvek.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Zvláštne,skvelé,no tento film nie je pre každého....V žiadnom prípade to nie je "sračka najvEčšia" kde zrovna treba "omdlievať hrôzoV"... 80%

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

kamaráti povedali že si to pustíme že pudem omdlievat hrôzov ale nie.Nudil som sa.Nazaj ma to nudila.Však sa tam nič nedialo.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Paráda, velká paráda, kamera, dialogy vše. Angela Bettis zcela bezprecedentní - svělý herecký výkon a navíc vypadá skvěle. Kdo neviděl doporučuji- nečekejte slasher, nečekejte Twiligth, tohle není typická US sračka s tleskáním na závěr.

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

May je taková gotička, osamělá, s bujnou patologickou fantazií. Film je výtvarně nádherný, horší scénář, dialogy - slabota. Ale stojí za to vidět pro několik dobrých nápadů - např. Adam, postava z filmu, jakože filmař vytvořil hodně dobré amatérské video, které May pouští. Všechna ta krev, co tu teče je spíš výtvarný doplněk než děsivá záležitost. Herecké obsazení: půvabné, sličné.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ketyhell

Ketyhell (hodnocení, recenze)

Ani ne horor, ani ne triller..spíše psychologický příběh nabitý poněkud obscéními momenty, kde osamělá dívka přirozeně touží po ideálním partnerovi, což je, přiznejme si v dnešním světě docela těžké realizovat..May si ovšem řešení našla, jednoduché a působivé.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Kamarád mi po skončení řekl, že mám fakt krásnej krk. Už s ním nekamarádím.

ne0

ne0 (hodnocení, recenze)

Bohužel se mi nepoštěstilo pochopit smysl filmu... Ale je pravda, že jsem to musel vypnout. Jaksi filmu něco chybí...

Reklama

Reklama