Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Sherman Klump je geniální, ale také nemotorný a obézní muž. Ve snaze získat srdce své milované kolegyně Denise vytvořil své druhé já, užvaněného samolibého elegána Buddyho, který je jeho pravým opakem. A protože se ho Buddy snaží ovládat, rozhodl se pro jeho likvidaci. Když Sherman dokončí další ze svých vynálezů, pozve Denise do restaurace, kde jeho svérázná a stejně obézní rodina oslavuje otcův odchod do důchodu. Přes veškerou snahu zamilovaný profesor nedokáže jasně vyjádřit své city, a když se o to pokusí, jeho snahu zmaří Buddy. Sherman toho má dost a chce se Buddyho zbavit jednou provždy. Mezitím v laboratoři pes Buster rozbije lahvičku a z rozlité tekutiny vysublimuje Buddy. Ten brzy zjistí, že Sherman dostal výhodnou nabídku na svůj vynález omlazovacího elixíru, chce po něm finanční podíl a také udělá vše, aby získal Denise. Jenže do tekutiny, ze které vysublimoval, spadl psí chlup, a proto má nutkání chovat se občas jako pes. A to jeho budoucí plány dost komplikuje. (TV Nova)

(více)

Recenze (274)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Párkrát jsem se zasmál, tak si alespoň nějaký bod tahle komedie zaslouží, ale po většinu času je tohle jen scenáristické utrpení, které Eddie Murphy ani trochu nezachraňuje, protože prostě nenabízí nic, co by vás mohlo bavit. Prdící vtipy v tomhle provedení už jsou opravdu ubohost, stejně jako většina členů téhle šílené rodiny. ()

dopita odpad!

všechny recenze uživatele

Kolosální průser!! Asi nejhorší film všech dob! Je spousta nepovedených a špatných filmů, jenže tohle je za prvé pokračování celkem slušnej komedie a za druhý je to film s rozpočtem 84 milionů dolarů! Takže žádná polehčující okolnost, nic čím by se mohli tvůrci omolouvat. Prostě průser, film kterej u mě vyvolával dávící reflex. Jakej chorej mozek tohle pustil do světa? Kdybych se na tomhle filmu nějak podílel tak do smrti chodím kanálama!!! ()

Reklama

Zagros odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl Zamilovaného profesora má smysl vidět snad jen pokud se chcete mrknout, jak moc se umí Eddie Murphy pitvořit, prdět a grgat... Jde o stupidní příběh v ještě stupidnějším balení. Stejně jako jedničku, i tohle jsem viděl ve svých pubertálních letech a pamatuji si, že už tehdy jsem se moc nezasmál. Odpad je vcelku na místě. ()

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Eddie - Toto je fakt jedna velká kašpařina! Film nemá absolutně žádný nádech, jen se tam snaží o vtipný děj, který se daří jen v hodně málo pasážích. Toto není vtipné, toto je naprosto trapné!!! Jedinný vtipný moment při kterém jsem se zasmál bylo cituji : ,,Slyšel jsem že tady hoří, a ano u mě v kalhotách." No řečeno bylo dost 0/10 ()

AndrewNewman odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je zrejme naozaj ten najtrápnejší film, v ktorom som Murphyho videl! Pri prvom diely sme ešte ako tak tolerovali to prdenie, grganie a to, že Eddie opäť hral viacero úloh. A to všetko len preto, lebo prvý diel mal aký taký dej a Norman pôsobil sympaticky. Toto je však už úplná strata času a skutočne nepochopím človeka, ktorého by toto úprimne pobavilo. Skrátka p*čovina na druhú! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se od 5. října 1999 do 15. února 2000 v Kalifornii. (Varan)
  • Kathleen Freeman, která hraje hlučnou sousedku, se objevila i v původním filmu Zamilovaný profesor z roku 1963, kde hrála Millie Lemmonovou. (HappySmile)
  • Režisér Peter Segal se ve filmu objevil jako prodavač popkornu v kině. (HappySmile)

Reklama

Reklama