Reklama

Reklama

Kanibal! Muzikál

  • USA Cannibal! The Musical (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hororová brutalita v líbezném muzikálovém provedení. Takový dokonalý mix dokáží jedině tvůrci legendárního seriálu South Park. Zavraždění a snědení svých společníků – taková jsou obvinění proti Alferdu Packerovi, sympatickém průvodci skupinky zlatokopů. Jaký je ale jeho opravdový příběh? Proč například více než ženy miluje svého koně? A proč indiáni vypadají jako Japonci? Na tyto a další zásadní otázky, jež trápí lidstvo odnepaměti, vám odpoví brutálně komediální muzikál společnosti Troma, který je vůbec první celovečerní spoluprácí legendární autorské dvojice Trey Parker a Matt Stone. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka. Jeden z mých nejoblíbenějších muzikálů co se u hororu týče(a že jich není zrovna málo máme tu Evil dead mussical, Carrie mussical, Camp blood mussical,atd...) tohle je prostě dokonalost, bál jsem se levnosti vulgarit a nakonec tu prakticky moc sprostých slov není. Humor je klasickej a naprosto mě odrovnal(scéna s hozením kamene do vody:-)). A nádherné gore. Plnej počet. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Špadojňkl! Kde jste sebrali tolik mrtvých zvířátek? Kanibal! Muzikál vlastně není moc muzikál ani film o kanibalech, ale je především o špadojňklování. Vraťte se, dokud je čas. Čeká vás zkáza. Vás všechny! – … – Děkujeme… Tenhle westernový špadojňklový hororový kanibalský muzikál s opravdu pravými indiány, kteří mají teepee, je jednou z nejvtipnějších komedií, na které může magor jako já narazit. Pozor na tu past na medvědy. – Cože? Uaaaaa! Jo a Kanibal! Muzikál je o zlatokopech, aby bylo jasno. No vlastně to není moc komedie jako spíš parodie. No a vlastně to vůbec není to co jsem čekal že to bude a tudíž to bylo (jak již chytřejší, větrem ošlehaní a hudebně vzdělaní trappeři zjistili – tedy pokud zpívají ve správné tónině) úplně něco jiného. Co taky čekat od příjemného filmu, ve kterém byly brutální scény (tedy drtivá většina z nich, takže vám dojem zkazí třeba brutální vražda sněhuláka krumpáčem) vystříhány kvůli příjemnějšímu zážitku z filmu? Ti chytřejší už nejspíš tuší, že tenhle muzikál nestojí ani na gore efektech, násilí a hektolitrech krve. Naopak překypuje inteligentním absurdním humorem a celý film je prošpikovaný skrz naskrz více či méně skrytými vtípky a odkazy v takové míře, že při prvním shlédnutí bych nepochytal ani polovinu z nich i se síťkou na motýly. Schválně, kdo tam objevil třeba narážky na bojové nebo třeba klasické japonských filmy? A hlavně, v tomto filmu se nevyskytuje ani jeden Japonec, takže by se na něj žádný průvodce neměl dívat! Milovníci romantických filmů s kobylami si ale určitě přijdou na své a možná uroní i nějakou tu slzičku dojetí. Zajímavé komentáře: 666teen, Chris Wulf ()

Reklama

Stanislav_H 

všechny recenze uživatele

Částečně autobiografický film. Romance. Nabízí se přirovnání k Lásce nebeské. Pár zásadních rozdílů a zároveň důvodů, proč raději sáhnout po Kanibalovi: v Kanibalovi je příběhová linie uvěřitelná; postavy nejsou žádná odpudivá monstra; není šance se u něj nudit ani rozčílit; neexhibuje tam Tomáš Sangster. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trhlá komedie, která se ale překvapivě dost drží skutečně doložených historických událostí (jak jsem alespoň vyčetl na wikipedii:)) Trey Parker zvládá režii s přehledem, potěšila mě i herecká účast Diana Bachara a Matta Stonea. Tohle si ještě nědy zaručeně zopakuju. Komentář píšu po dvou měsících od zhlédnutí, ale ústřední melodii si doteď pamatuju:) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nejlepší muzikál všech dob? Dost možná. Tak úžasně absurdní humor spojený s chytlavými písničkami (Nechápu, jak "Let's build a snowman" mohl nevyhrát oscara za nejlepší filmovou píseň) a litry krve nikde jinde nenajdete. Tedy vlastně - ano. Ale to musíte zabrouzdat do filmografie TROMY. Shpadoinkel!!! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (13)

  • Věděli jste že Alferd Packer, člověk známý jako ten, kterého usvědčili z kanibalismu. 6. 3. 1874 se objevil v Los Pinos jako jediný přeživší neúspěšné expedice za zlatem? Díky záhadnému zmizení svých společníků byl obžalován z mnohačetné vraždy a později usvědčen z kanibalismu a uvězněn v Saguanche, odkud uprchl. O několik let později (v roce 1883) byl nalezen pod falešným jménem John Schwartz a opět zatčen. Hrozil mu trest smrti, ale v roce 1886 byl odsouzený jen ke 40 letům vězení. V roce 1901 byl pak podmínečně propuštěň. Stal se vegetariánem a zemřel v roce 1907 ve věku 64 let. (Rodriguez)
  • Podle Diana Bachara byl trailer připraven ještě před zahájením natáčení. (StrYke)
  • V české distribuci (Řitka video) je v popisu filmu zveřejněno, že se v Kanibal! Muzikál dozvíte, proč například více než ženy Alferd Packer miluje svého koně a nebo proč indiáni vypadají jako Japonci. Ve skutečno však ve filmu tyto otázky nejsou zodpovězeny. (StrYke)

Reklama

Reklama