Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

600 korún, 600 korún milý Tron - to jsem si zase neustále opakoval já, protože jsem se nechal nachytat dříve než tento skvost vyšel v edici Vapet. Smrtka ma neklepla, ale chodila naozaj velmi blízko. Byl to skutečně horor, .... to dokoukat .... a neustále přitom neproklínat okamžik, kdy jsem na své klávesnici potvrdil objednávku. Hlavní hrdina mi připomínal ňoumu ze seriálu o kung-fu s D.Carradinem. Úroveň triků odpovídala tak úrovni před padesáti lety.... ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Njn, zase to s tím hodnocením místňáci přehánějí, říkal jsem si. Vždyť Jack Sholder režie, vždyť Steve Johnson speciální efekty, vždyť Brian Yuzna jako jeden z producentů... Himl, dyť by to mohlo být fajn laciný béčko. Ale bože, tady to hodnocení fakt nelže, tohle je totiž taková píč*vina, to se nedá. Koukal jsem nedávno na Xtro 3, a ten koncept je úplně do puntíku stejnej. Vyvezeme bandu naprostejch mentálů (vydávajících se za vědce, speciální vojenský komandos, nejlepší pilotky, atd) na zdánlivě pustej ostrov, kde je "něco" ohrožuje a pak je necháme po ostrově pobíhat, blbě čumět, neustále se hádat, vystřílet naslepo plnej zásobník kdykoliv se něco šustne v křoví, ukazovat dekolty v tílečkách a chovat se jak zvláštní škola na výletě bez dozoru. A bohužel, není to ani moc sranda. ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky trashe se to rozjíždí zajímavě: špatné tiky, ufoni, pavouci. Ale místo toho, aby kolem vás režisér ovinul pavučinu vtipu a dobré atmosféry, tak vám vstříkne přímo do páteře jed v podobě totální stupidity a nudy. O dialozích se nedá prakticky mluvit. S vypnutým zvukem by film působil úplně stejně hloupě. Kdyby byl film alespoň stupidně zábavný, ale on je jen stupidně stupidní (Ha, tolikrát jsem to slovo v jedné větě snad ještě neviděl). Jediné, co tak alespoň občas pobaví jsou efekty, nic moc herci a docela slušná hudba. Když už se tvůrci vykašlali na komediální ladění, které by si podle mého takovýto námět zasloužil, tak je nutné zmínit se o nulové atmosféře. To už mě víc vyděsil pavouk, který včera zápasil s mouchou za mým oknem. Arachnid je film, u kterého může zaujmout snad jen hezký plakát. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka a obsah mě přinutily koupit dvd. Začátek není nejhorší a možná, že kdyby se celý film povedl stejně dal bych i tu hvězdu, ale to by se nemohla z filmu vyvinout taková ******. Herci ehm asi herci děs a hrůza, ale on se celý film moc nepovedl, protože podle mě má Arachnid zpackaný potenciál. Mohl z toho být zajímavý horor nebo Sci-fi takhle, ale není ani jedno. 13% ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne nelogický príbehový zlepenec, korunovaný lacným spracovaním a príšernými postavami - hercami. Kapitola sama o sebe je postava Mercer-ovej /Alex Reid/. Nepamätám si, kedy naposledy som pociťoval voči nejakej postave tak veľku, priam bytostnú averziu. Každá jej replika je dych vyrážajúca perla, ktorá z ľahkosťou zatieni "perlenie" ostatných postáv. 10 % ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama