Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

raimi 

všechny recenze uživatele

Njn, zase to s tím hodnocením místňáci přehánějí, říkal jsem si. Vždyť Jack Sholder režie, vždyť Steve Johnson speciální efekty, vždyť Brian Yuzna jako jeden z producentů... Himl, dyť by to mohlo být fajn laciný béčko. Ale bože, tady to hodnocení fakt nelže, tohle je totiž taková píč*vina, to se nedá. Koukal jsem nedávno na Xtro 3, a ten koncept je úplně do puntíku stejnej. Vyvezeme bandu naprostejch mentálů (vydávajících se za vědce, speciální vojenský komandos, nejlepší pilotky, atd) na zdánlivě pustej ostrov, kde je "něco" ohrožuje a pak je necháme po ostrově pobíhat, blbě čumět, neustále se hádat, vystřílet naslepo plnej zásobník kdykoliv se něco šustne v křoví, ukazovat dekolty v tílečkách a chovat se jak zvláštní škola na výletě bez dozoru. A bohužel, není to ani moc sranda. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Arachnid“ není tak špatný film, jak se na databázích tváří. Jen je to prostě film, který je o pavoucích, není moc zapamatovatelný, dějově nijak nevyniká, ale jako béčko dle mého názoru neurazí. Viděl jsem o dost horších filmů, které neměly ani tu dobrou trikovou stránku, v které „Arachnid“ neexceluje v každém záběru, ale místy dovede hodně potěšit. Tohle ale odpad prostě není. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Videl som už mnoho filmov o nebezpečných, vraždiacích pavúkoch. Väčšinou sa jednalo o nízkorozpočtové, béčkové horrory. Hlúpe scénare, mizerné filmové triky a veľmi slabí herci. Kvalita hlboko pod priemerom. Podobne je na tom aj snímok zo španielskej produkcie "Arachnid". Skupina dobrodruhov núdzovo pristane na izolovanom, exotickom ostrove uprostred mora. Ich lietadlo nie je schopné ďalšieho letu a satelitná vysielačka nefunguje. Všetko sa ešte viac skomplikuje, keď ich jedného po druhom začne likvidovať obrovský, zmutovaný, mimozemský pavúk. * ()

-=MAX=- odpad!

všechny recenze uživatele

Když se mi dostal do rukou tento film byl jsem hodně rád. podle obalu to vypadalo že by se mohlo jednat o povedený film. CHYBA!!! Celý film je jen sposta slátanin a nesmyslů. Například by mě zajímalo naco tam byl ten ufoun. A ten konec ... Jediné co by se dalo pozvednout jsou ty nechutný zmutovaný klíšťata. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Arachnid je inspirovaný knihou PAVUČINA od Johna Wyndhama, v níž byl také ostrov plný pavouků a především těch obrovských. I zde jsou tisíce pavouků, různých i nových druhů a v závěru i extrémně obrovští jako tomu bylo v PAVOUČÍM TERORU. Podle mě je Arachnid natočený hodně kvalitně oproti podobným filmům. Má to logiku, že na odlehlém ostrově zmutuje rasa pavouků jako tomu bylo v ARACHNOFOBII, kde zmutovali pavouci v Amazonii. Snad jen béčkově bije do obočí ten obří pavouk. Na druhou stranu byl krásný a propracovaný. Nic otřesného polystyrénového jako tomu bylo v ARACHNII. I těch jiných, menších, pavouků je zde spousta. A nejodpornější byly ty nechutné potvory, co vypadaly jako obrovští chrobáci, kteří vylejzají z lidských těl. Tohle mi zase připomnělo VETŘELCE. [2440. hodnocení, 86. komentář, 18%, 95. nejhorší film] ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama