Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (114)

Nektarinka 

všechny recenze uživatele

Dnes už starší horor o pavoucích jak název vypovídá. Mám moc ráda filmy o opuštěných ostrovech, ale ze srdce nesnáším pavouky ( jsem arachnofobička jak vyšitá:-D ). Pro tyhle skutečnosti to byl pro mě zajímavý výběr filmu, ale chtěla jsem se bát tak jsem tomu dala šanci. „Hlavní pavouk“ na sebe nechává dlouho čekat, jeho model je velmi zajímavý:-D, ale přes velmi špatné recenze filmu nejsem úplně zklamaná. Na celém filmu mi v hlavě utkvěla jedna scéna kterou nemohu zapomenout už velmi dlouhou dobu a to že jedna z hlavních postav, žena ve středním věku která má na ostrově troufám si říci největší šanci na přežití je uvězněna v malé místnosti a bohužel trpí klaustrofobií. Velmi špatně se jí dýchá a jde na ni panický záchvat a musí volit mezi svým strachem z uzavřených prostrorů kde je ale v bezpečí, nebo utéct ven kde na ni číhá obří pavouk. Dávám 3/5. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky trashe se to rozjíždí zajímavě: špatné tiky, ufoni, pavouci. Ale místo toho, aby kolem vás režisér ovinul pavučinu vtipu a dobré atmosféry, tak vám vstříkne přímo do páteře jed v podobě totální stupidity a nudy. O dialozích se nedá prakticky mluvit. S vypnutým zvukem by film působil úplně stejně hloupě. Kdyby byl film alespoň stupidně zábavný, ale on je jen stupidně stupidní (Ha, tolikrát jsem to slovo v jedné větě snad ještě neviděl). Jediné, co tak alespoň občas pobaví jsou efekty, nic moc herci a docela slušná hudba. Když už se tvůrci vykašlali na komediální ladění, které by si podle mého takovýto námět zasloužil, tak je nutné zmínit se o nulové atmosféře. To už mě víc vyděsil pavouk, který včera zápasil s mouchou za mým oknem. Arachnid je film, u kterého může zaujmout snad jen hezký plakát. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dokud je to v pralese, ještě to ujde. Aspoň je tam zajímavá pěkná příroda a tak. Dialogy strašlivý teda od začátku a herci taky. Ale pořád je to mnohonásobně lepší než "Raptor Island" a přitom námět je dost podobnej. Takže "odpad!" dát nemůžu ... Každopádně když se film přesune do jeskyně, valil jsem oči nad tím, co kulisáci všechno do ní natahali a navěšeli ... No ... prostě se to moc nepovedlo ... ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

HellFireFery

všechny recenze uživatele

Ptám se už po několikáté. Proč se točí takové filmy, když na ně nejsou peníze a je od začátku první klapky jasné, že to bude pořádný průser. No, dokoukal jsem to, ale občas jsem se musel i smát tomu, jak je tu všechno tak nedodělané a dětinsky zahrané. No, to se nedá nic dělat. Jediné štěstí je to, že mě nikdo nenutí, abych se na to díval znovu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama